Tarih: 09-13 Mart.2020
Konu: 09-13 Mart 2020 İstanbul BRC Food ve Baş Denetçi Eğitimi
DUYURU
Sayın Üyemiz
Katılımcıları, "BRC Gıda Güvenliği için Global Standardı" gereklilikleri ile Gıda Mevzuatı konularında bilgilendirmek ve 3. Taraf denetim gerekliliklerini kavramış, etkin bir şekilde denetim gerçekleştirebilecek ve raporlayabilecek denetçiler yetiştirmek amacı ile 09-13 Mart 2020 tarihleri arasında MERIEUX NutriSciences Firması tarafından “İstanbul BRC Food ve Baş Denetçi Eğitimi ” gerçekleştirilecektir. Üyelerimize saygı ile duyurulur.
Eğitim İçeriği
-
BRC Nedir ve BRC'nin Kapsamı
-
Gıda Güvenliği Standartları'nın Gelişimi, Amacı ve Faydaları
-
BRC - Food Standardının Şartlarının Yorumlanması
-
Belgelendirme Dereceleri
-
BRC - Food Belgelendirme Süreci
-
Denetim Planlaması, Uygulaması ve Raporlaması
-
Denetçilerin Görev ve Sorumlulukları
-
Denetçilerin Özellikleri ve Denetim Teknikleri
-
Takip Denetimleri
-
Denetimde İletişim
-
İnteraktif çalıştaylar, Vaka Çalışmaları
-
Rol Oyunu çalışmaları
Katılımcı Profili: BRC Gıda Denetçisi olmak isteyen profesyoneller.
Eğitim Süresi: 5 Gün Saat: 09:30 - 16:30
Fiyata Dahil olan Hizmetler
-
Eğitim malzeme ve dokümanları
-
Öğle yemekleri ve ikramlar
Eğitim Yeri: Mérieux NutriSciences Türkiye eğitim salonu, Değirmen Sokak Ar Plaza B Blok
Kozyatağı,İstanbul (Harita için tıklayınız)
Notlar:
-
Eğitim 12 kişi ile sınırlıdır.
-
Eğitmen BRC ATP Erhan Gür olacaktır.
-
Son kayıt tarihi 10 Şubat 2020
-
Katılımcıların tarafımızca verilecek Enrollment Code ile BRC Educate'ye kayıt olmaları gerekmektedir. (www.brcgseducate.com)
BRC sınav ücreti 25 GBP (BRC'nin değişikliğe gitmesi durumunda bilgi verilecektir.)
Kayıt & Ayrıntılı Bilgi
T +90 (216) 445 27 27 (Dh. 194) M egitim.tr@mxns.com
Duyuruya ait dosyayı indirmek için lütfen buraya tıklayın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|