İstanbul Ticaret Borsası

               

  • DUYURULAR
  • 20-21 OCAK 2020 - İSTANBUL - IFS FOOD V6.1 BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

     

    Tarih: 20-21 Ocak 2020

     

    Konu:  20-21 Ocak 2020 - İstanbul - IFS Food V6.1 Bilgilendirme Eğitimi

     

    DUYURU

     

     

    Sayın Üyemiz 

    Gıda üreticilerine güvenli gıda üretiminin tüm aşamalarında oluşabilecek fiziksel, kimyasal ve/veya mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılmasını yada kabul edilebilir minimum seviyeye indirilmesini hedefleyen bir gıda güvenliği yönetim sisteminin oluşturulması için temel prensiplerin örnek vaka çalışmalarıyla anlatılması amacıyla 20-21 Ocak 2020 tarihlerinde MERIEUX NutriSciences Firması tarafından “İstanbul - IFS Food V6.1 Bilgilendirme Eğitimigerçekleştirilecektir. Üyelerimize saygı ile duyurulur. 

     

    Eğitim İçeriği 

    • Gıda Güvenliğinin Tarihçesi
    • Gıda Güvenliğinin Genel Tanıtımı
    • IFS' nin Faydaları-Amaçları
    • Terimler ve Tanımlar
    • Ürünün Kategorize Edilmesi
    • 1 Kalite Sistemi Yönetimi
      • 1.1 Kalite Yönetim Sistemi
      • 1.2 HACCP
      • 1.3 Kalite El Kitabı
      • 1.4 Prosedürler
      • 1.5 Dokümantasyon Şartları
      • 1.6 Kayıt Tutma
    • 2 Yönetimin Sorumluluğu
      • 2.1 Yönetimin Sorumluluğu
      • 2.2 Yönetimin Taahhüdü
      • 2.3 Yönetimin Gözden Geçirmesi
      • ​2.4 Müşteri Odaklılık
    • 3 Kaynak Yönetimi
      • 3.1 Kaynak Yönetimi
      • 3.2 Personel
      • 3.3 Personel Hizmetleri
    • 4 Ürün Geliştirme
      • 4.1 Sözleşmenin Gözden Geçirilmesi
      • 4.2 Ürün Spesifikasyonları
      • 4.3 Ürün tasarımı - Geliştirme
      • 4.4 Satınalma
      • 4.5 Ürün Ambalajlama
      • 4.6 Organizasyon Performansının İzlenmesi
      • 4.7 Özel Ürün İşleme Şartları
      • 4.8 Fabrika Çevresi Standardları
      • 4.9 Bina Temizliği ve Hijyen
      • 4.10 Atıklar-Atıkların İmhası
      • 4.11 Haşere Kontrolü
      • 4.12 Stok Rotasyonu
      • 4.13 Taşıma
      • 4.14 Bakım
      • 4.15 Ekipman
      • 4.16 Ekipman ve Proses Geçerliliği
      • 4.17 Ölçme ve İzleme Cihazlarının Kalibrasyon ve Kontrolü
      • 4.18 Genel İzlenebilirlik
      • 4.19 İzlenebilirlik - Genetik Olarak Değiştirilmiş Organizma
      • 4.20 Alerjen Riski
    • 5 Ölçümler-Analizler-İyileştirmeler
      • 5.1 İç Tetkik
      • 5.2 Proses Sıcaklık-Zaman Kontrolü
      • 5.3 Miktar Kontrolü
      • 5.4 Ürüne Fiziksel ve Kimyasal Bulaşma Riski
      • 5.5 Metal-Yabancı Madde Tespiti
      • 5.6 Ürün Serbest Bırakma
      • 5.7 Ürün Analizi
      • 5.8 Şikayetlerin Ele Alınması
      • 5.9 Ürün Geri Çekme - Ürün Geri Çağırma
      • 5.10 Uygun Olmayan Ürünün Kontrolü
      • 5.11 Düzeltici Faaliyetler


    Katılımcı Profili: Kalite / Gıda Güvenliği yöneticileri ve yönetici adayları,

    • Gıda, Kimya veya Ziraat Mühendisleri
    • Gıda zincirinde yer alan tüm işletmelerin Üretim Müdürleri
    • HACCP Takım Lideri ve ekip üyeleri
    • Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Kurulması, yönetilmesi ve uygulanmasında görev alacak kişiler

    Eğitim Tarihi: 20 - 21 Ocak 2020

    Eğitim Süresi: 2 Gün Saat: 09:30 - 16:30

    Fiyata Dahil olan Hizmetler

    • Eğitim malzeme ve dokümanları
    • Öğle yemekleri ve ikramlar
    • Eğitim Katılım Sertifikası

    ​Eğitim Yeri: Mérieux NutriSciences Türkiye eğitim salonu, Değirmen Sokak Ar Plaza B Blok

    Kozyatağı,İstanbul (Harita için tıklayınız)

    Kayıt & Ayrıntılı Bilgi


    T +90 (216) 445 27 27 (Dh. 194)          M egitim.tr@mxns.com

     Duyuruya ait dosyayı indirmek için lütfen buraya tıklayın.

     

     

     

     

     

     

     

Etkinlik Takvimi
İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
 
       
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri
       



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?