Tarih: 20-21 Ocak 2020
Konu: 20-21 Ocak 2020 - İstanbul - IFS Food V6.1 Bilgilendirme Eğitimi
DUYURU
Sayın Üyemiz
Gıda üreticilerine güvenli gıda üretiminin tüm aşamalarında oluşabilecek fiziksel, kimyasal ve/veya mikrobiyolojik tehlikelerin ortadan kaldırılmasını yada kabul edilebilir minimum seviyeye indirilmesini hedefleyen bir gıda güvenliği yönetim sisteminin oluşturulması için temel prensiplerin örnek vaka çalışmalarıyla anlatılması amacıyla 20-21 Ocak 2020 tarihlerinde MERIEUX NutriSciences Firması tarafından “İstanbul - IFS Food V6.1 Bilgilendirme Eğitimi” gerçekleştirilecektir. Üyelerimize saygı ile duyurulur.
Eğitim İçeriği
-
Gıda Güvenliğinin Tarihçesi
-
Gıda Güvenliğinin Genel Tanıtımı
-
IFS' nin Faydaları-Amaçları
-
Terimler ve Tanımlar
-
Ürünün Kategorize Edilmesi
-
1 Kalite Sistemi Yönetimi
-
1.1 Kalite Yönetim Sistemi
-
1.2 HACCP
-
1.3 Kalite El Kitabı
-
1.4 Prosedürler
-
1.5 Dokümantasyon Şartları
-
1.6 Kayıt Tutma
-
2 Yönetimin Sorumluluğu
-
2.1 Yönetimin Sorumluluğu
-
2.2 Yönetimin Taahhüdü
-
2.3 Yönetimin Gözden Geçirmesi
-
2.4 Müşteri Odaklılık
-
3 Kaynak Yönetimi
-
3.1 Kaynak Yönetimi
-
3.2 Personel
-
3.3 Personel Hizmetleri
-
4 Ürün Geliştirme
-
4.1 Sözleşmenin Gözden Geçirilmesi
-
4.2 Ürün Spesifikasyonları
-
4.3 Ürün tasarımı - Geliştirme
-
4.4 Satınalma
-
4.5 Ürün Ambalajlama
-
4.6 Organizasyon Performansının İzlenmesi
-
4.7 Özel Ürün İşleme Şartları
-
4.8 Fabrika Çevresi Standardları
-
4.9 Bina Temizliği ve Hijyen
-
4.10 Atıklar-Atıkların İmhası
-
4.11 Haşere Kontrolü
-
4.12 Stok Rotasyonu
-
4.13 Taşıma
-
4.14 Bakım
-
4.15 Ekipman
-
4.16 Ekipman ve Proses Geçerliliği
-
4.17 Ölçme ve İzleme Cihazlarının Kalibrasyon ve Kontrolü
-
4.18 Genel İzlenebilirlik
-
4.19 İzlenebilirlik - Genetik Olarak Değiştirilmiş Organizma
-
4.20 Alerjen Riski
-
5 Ölçümler-Analizler-İyileştirmeler
-
5.1 İç Tetkik
-
5.2 Proses Sıcaklık-Zaman Kontrolü
-
5.3 Miktar Kontrolü
-
5.4 Ürüne Fiziksel ve Kimyasal Bulaşma Riski
-
5.5 Metal-Yabancı Madde Tespiti
-
5.6 Ürün Serbest Bırakma
-
5.7 Ürün Analizi
-
5.8 Şikayetlerin Ele Alınması
-
5.9 Ürün Geri Çekme - Ürün Geri Çağırma
-
5.10 Uygun Olmayan Ürünün Kontrolü
-
5.11 Düzeltici Faaliyetler
Katılımcı Profili: Kalite / Gıda Güvenliği yöneticileri ve yönetici adayları,
-
Gıda, Kimya veya Ziraat Mühendisleri
-
Gıda zincirinde yer alan tüm işletmelerin Üretim Müdürleri
-
HACCP Takım Lideri ve ekip üyeleri
-
Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Kurulması, yönetilmesi ve uygulanmasında görev alacak kişiler
Eğitim Tarihi: 20 - 21 Ocak 2020
Eğitim Süresi: 2 Gün Saat: 09:30 - 16:30
Fiyata Dahil olan Hizmetler
-
Eğitim malzeme ve dokümanları
-
Öğle yemekleri ve ikramlar
-
Eğitim Katılım Sertifikası
Eğitim Yeri: Mérieux NutriSciences Türkiye eğitim salonu, Değirmen Sokak Ar Plaza B Blok
Kozyatağı,İstanbul (Harita için tıklayınız)
Kayıt & Ayrıntılı Bilgi
T +90 (216) 445 27 27 (Dh. 194) M egitim.tr@mxns.com
Duyuruya ait dosyayı indirmek için lütfen buraya tıklayın.