İstanbul Ticaret Borsası

               

  • DUYURULAR
  • 23-24 MART 2020 “BRC FOOD V8 BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ ”
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

     

     

    Tarih: 06.03.2020

     

    Konu:23-24 Mart 2020 “BRC Food V8 Bilgilendirme Eğitimi

     

     

     

    DUYURU  

     

     

    Sayın Üyemiz,

     

    Üyelerimizin gıda analiz ücretlerinden indirimli olarak yararlanabilmeleri kapsamında sözleşme yapılan MERIEUX NutriSciences Firması tarafından 23-24 Mart 2020 tarihinde, “BRC Food V8 Bilgilendirme Eğitimi gerçekleştirilecektir. Üyelerimize saygı ile duyurulur. 

     

    Eğitimin Amacı: Bu eğitimde BRC Gıda Standardının gerekliliklerinin kullanıcı firmalarca anlaşılması ve standart gerekliliklerine yönelik sistem kurma çalışmalarına başlanması için gerekli temel bilgilerin paylaşılması hedeflenmektedir.

     

    Eğitimde katılımcılar standardın konuları, değerlendirme mantığı ve denetim periyodu hakkında bilgilendirilecektir. Ayrıca katılımcılar 8. versiyonda yer alan gıda güvenliği kültürü gibi yeni kavramlar ve öne çıkan temel gereklilikler hakkında bilgi sahibi olacaklardır.


    Eğitim İçeriği 

     

    • Uluslararası Gıda Güvenliği Standartları hakkında bilgilendirme
    • Standardın Yapısı
    • Temel Gereklilikler
    • BRC Tarihçesi ve Tanıtımı
    • BRC Food'un Faydaları - Amaçları
    • GFSI ve onayladığı standartlar hakkında bilgilendirme
      • Üst yönetim taahhüdü
      • Gıda güvenliği planı - HACCP
      • Gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemi
      • Alan standartları
      • Ürün kontrolü
      • Proses kontrol
      • Personel
      • Yüksek-risk, yüksek-dikkat ve ortam koşullarında yüksek-dikkat üretim risk alanları
      • Ticari ürünler için gereklilikler
    • Örnek vaka çalışmaları
    • BRC Food Denetiminde Değerlendirme ve derecelendirme
    • Sertifikalandırma Süreci

     

    Katılımcı Profili: Gıda sektöründe halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan tüm meslek sahipleri, iş adamları, firma temsilcileri; bu konuda görev yapacak mesleklerde eğitim görmekte olan üniversite 3. ve 4. sınıf öğrenciler; birlikler, dernekler gibi sektörü temsil eden örgüt temsilcileri; tüketici dernekleri gibi sivil toplum örgütlerinin sektör komisyonu üyeleri, gıda tedarikçileri ve denetçiler. BRC Food 7.versiyon eğitimini alıp 8. versiyon farklılıklarını öğrenmek isteyen çalışanlar.

     

    Eğitim Tarihi / Süresi: 23-24 Mart 2020 / 2 Gün Saat: 09:30 - 16:30

     

    Fiyata Dahil olan Hizmetler

    • Eğitim malzeme ve dokümanları
    • Öğle yemekleri ve ikramlar
    • Eğitim Katılım Sertifikası

     

    Eğitim Yeri: İstanbul

    Kayıt & Ayrıntılı Bilgi

    T +90 (216) 445 27 27 (Dh. 194)          M info.tr@mxns.com

     

     

     

     

     

    Duyuruya ait detaylara ulaşmak için lütfen buraya tıklayın.

     

     

     

     

     

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?