Tarih: 26.06.2020
Konu: 30 Haziran 2020 / Online “FSSC 22000 V.5 Bilgilendirme” Eğitimi
DUYURU
Sayın Üyemiz,
Üyelerimizin gıda analiz ücretlerinden indirimli olarak yararlanabilmeleri kapsamında sözleşme yapılan MERIEUX NutriSciences Firması tarafından 30 Haziran 2020 tarihinde, “FSSC 22000 V.5 Bilgilendirme Eğitimi” online olarak gerçekleştirilecektir. Üyelerimize saygı ile duyurulur.
Eğitimin Amacı: Bu eğitimde; katılımcılara TSE ISO/TS 22002-1 ve 2-3 ön koşul program teknik spesifikasyonları ile ilgili temel bilgiler ve bu teknik spesifikasyonlarla ISO 22000'in nasıl ilişkilendirildiğinin aktarılması, bu yolla standardın anlaşılması ve uygulanabilirliğinin sağlanması, gerekli bilgi ve becerinin kazandırılması hedeflenmektedir.
Eğitim İçeriği:
Uluslararası Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
TSE ISO/TS 22002 Serisi Spesifikasyonların Amacı
PAS 220 Gereklilikleri
ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile ilişkisi
Ön gereksinim programları
FSSC 22000 Organizasyonu
FSSC 22000 Standardı Temel Özellikleri
FSSC 22000 Belgelendirme Süreci
Denetim türleri, Denetimde süreç yaklaşımı(PUKO), Denetimin amaçları, Planlanması
Vaka çalışmalar
Ek gereklilikler;
Hizmetlerin Yönetimi
Personelin yönlendirmesi
Satınalnına materyalin yönetimi
Doğal Kaynakların Yönetimi (Sadece Hayvan üretimi için )
Gıda savunması
Gıda hilelerinin önlenmesi
Ürün Formülü yapılması (Sadece Kedi Köpek maması üretimi)
Alerjen Yönetimi
Ürün Etiketleme
Çevresel İzleme
Logo Kullanımı
Katılımcı Profili: Gıda sektöründe görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan tüm meslek sahipleri sektör temsilcileri; tüketici dernekleri temsilcileri, gıda tedarikçileri ve denetçileri.
Eğitim Süresi: 1 Gün Saat: 09:30 - 16:30
Fiyata Dahil olan Hizmetler
-
Eğitim Katılım Sertifikası
Eğitim online olarak gerçekleştirilecek olup, eğitim katılım linki tarafınıza mail yoluyla ulaştırılacaktır.
Kayıt & Ayrıntılı Bilgi; T +90 (216) 445 27 27 (Dh. 194) & info.tr@mxns.com
Eğitimle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen buraya tıklayın.