İstanbul Ticaret Borsası

 

  • DUYURULAR
  • 30 HAZİRAN 2020 / ONLİNE “FSSC 22000 V.5 BİLGİLENDİRME” EĞİTİMİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

     

         

     

    Tarih: 26.06.2020

     

    Konu:  30 Haziran 2020 / Online “​FSSC 22000 V.5 Bilgilendirme” Eğitimi

     

     

    DUYURU  

     

    Sayın Üyemiz, 

     

    Üyelerimizin gıda analiz ücretlerinden indirimli olarak yararlanabilmeleri kapsamında sözleşme yapılan MERIEUX NutriSciences Firması tarafından 30 Haziran 2020 tarihinde, “​FSSC 22000 V.5 Bilgilendirme Eğitimi” online olarak gerçekleştirilecektir. Üyelerimize saygı ile duyurulur. 

     

     

    Eğitimin Amacı: Bu eğitimde; katılımcılara TSE ISO/TS 22002-1 ve 2-3 ön koşul program teknik spesifikasyonları ile ilgili temel bilgiler ve bu teknik spesifikasyonlarla ISO 22000'in nasıl ilişkilendirildiğinin aktarılması, bu yolla standardın anlaşılması ve uygulanabilirliğinin sağlanması, gerekli bilgi ve becerinin kazandırılması hedeflenmektedir.


     

    Eğitim İçeriği:

     

         Uluslararası Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

         TSE ISO/TS 22002 Serisi Spesifikasyonların Amacı

         PAS 220 Gereklilikleri

         ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile ilişkisi

         Ön gereksinim programları

         FSSC 22000 Organizasyonu

         FSSC 22000 Standardı Temel Özellikleri

         FSSC 22000 Belgelendirme Süreci

         Denetim türleri, Denetimde süreç yaklaşımı(PUKO), Denetimin amaçları, Planlanması

         Vaka çalışmalar

     

    Ek gereklilikler;

     

         Hizmetlerin Yönetimi

         Personelin yönlendirmesi

         Satınalnına materyalin yönetimi

         Doğal Kaynakların Yönetimi (Sadece Hayvan üretimi için )

         Gıda savunması

         Gıda hilelerinin önlenmesi

         Ürün Formülü yapılması (Sadece Kedi Köpek maması üretimi)

         Alerjen Yönetimi

         Ürün Etiketleme

         Çevresel İzleme

         Logo Kullanımı

     

    Katılımcı Profili: Gıda sektöründe görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan tüm meslek sahipleri sektör temsilcileri; tüketici dernekleri temsilcileri, gıda tedarikçileri ve denetçileri.



    Eğitim Süresi: 1 Gün Saat: 09:30 - 16:30



    Fiyata Dahil olan Hizmetler

     

    • Eğitim Katılım Sertifikası

     

    Eğitim online olarak gerçekleştirilecek olup, eğitim katılım linki tarafınıza mail yoluyla ulaştırılacaktır.


     

    Kayıt & Ayrıntılı Bilgi; T +90 (216) 445 27 27 (Dh. 194) & info.tr@mxns.com

     

     

     

    Eğitimle ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen buraya tıklayın.

     

     

     

     

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.