Tarih: 21.02.2020
Konu: Alerjen Riskleri Farkındalığı ve Risklerin Önlenmesi Eğitimi
Açıklama: Sayın Üyemiz Üyelerimizin gıda analiz ücretlerinden indirimli olarak yararlanabilmeleri kapsamında sözleşme yapılan MERIEUX NutriSciences Firması tarafından 04 Mart 2020 Çarşamba günü, “Alerjen Riskleri Farkındalığı ve Risklerin Önlenmesi Eğitimi” gerçekleştirilecektir. Üyelerimize saygı ile duyurulur
Eğitimin Amacı: Gıda üretiminde alerji riski oluşturabilecek gıda ya da gıda katkı maddeleri ve yasal olarak belirlenmiş alerjenler ile etiketleme hakkında bilgilendirme yapılarak bu risklerin proses boyunca önlenmesi konusunda gerçekleştirilebilecek faaliyetlerin ele alınmasıdır.
Eğitim İçeriği
• Alerjik hastalıklar, nedenleri ve belirtileri
• Alerjik hastalıklara neden olabilen gıdalar
• Alerjen kavramı ve yasal olarak belirlenmiş alerjenler
• Yasalarla etiketleme ve alerjen direktifleri
• Tüketiciyi koruma yolları
• Gıda işletmelerinde Alerjen Risk Değerlendirmesi
• Gıda işletmelerinde Alerjen Risk Yönetimi
• Gıda işletmelerinde Alerjen Risk İletişimi ve Gözden Geçirme
Katılımcı Profili: Gıda sektöründe halen görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan tüm meslek sahipleri, iş adamları, firma temsilcileri; bu konuda görev yapacak mesleklerde eğitim görmekte olan üniversite 3. ve 4. sınıf öğrenciler; birlikler, dernekler gibi sektörü temsil eden örgüt temsilcileri; tüketici dernekleri gibi sivil toplum örgütlerinin sektör komisyonu üyeleri, gıda tedarikçileri ve denetçileri.
Eğitim Süresi: 1 Gün Saat: 09:30 - 16:30
Fiyata Dahil olan Hizmetler
• Eğitim malzeme ve dokümanları
• Öğle yemekleri ve ikramlar
• Eğitim Katılım Sertifikası
Eğitim Yeri: Mérieux NutriSciences Türkiye eğitim salonu, Değirmen Sokak Ar Plaza B Blok
Kozyatağı,İstanbul (Harita için tıklayınız )
Kayıt & Ayrıntılı Bilgi T +90 (216) 445 27 27 (Dh. 194)