İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • ARTIK KANDİL DİYE BİR YER VAROLMAMALI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    ARTIK KANDİL DİYE BİR YER VAROLMAMALI
    (08.09.2015 . 06:30:04) (Okuma: 3380)

    İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, kahraman asker ve polislerimize yönelik girişilen hunharca terör saldırılarını şiddetle kınayarak, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet camiasına başsağlığı diledi. Başkan Ali Kopuz, teröristlerin ve terör örgütünün yok edilmesini isteyerek, “Acılarımızı hafifletecek, kahraman asker ve polislerimizin ailelerini teselli edecek tek şey, intikamlarının misliyle alınmasıdır. Dağlıca ve Iğdır, bu ülkenin tarihine Kara Eylül olarak geçtikten sonra, Kandil diye bir yerin de artık var olmaması gerekir” diye konuştu.

     

    Başkan Ali Kopuz’un konuya ilişkin basın açıklaması şöyle:

     

    “Türkiye’nin bölünmez bütünlüğüne yönelik başlayan alçak terör saldırıları Eylül ayında çok daha kanlı ve kapsamlı hale geldi. Vatan toprağının ayrılmaz parçaları olan Hakkari, Diyarbakır, Iğdır, Van gibi birçok il ve ilçemizden yeni şehit haberleri geliyor. Öncelikle dün Dağlıca’da kahraman Mehmetçiklerimize, bugün de Iğdır’da kahraman polisimize yönelik, bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen kalleşçe saldırıları şiddetle ve nefretle telin ediyorum. Dağlıca’da şehadet mertebesine yükselen askerlerimize, Iğdır’da şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet camiamıza ve milletimize başsağlığı diliyorum.

     

    Herkes ve terör örgütü şunu bilmelidir ki, bu topraklar üzerinde son vatan evladı da sağ oldukça, o mülevves ve kirli emellerini hayata geçiremeyecektir. Yine herkes ve o terör örgütü bilsin ki, Doğu ve Güneydoğu illerimizden gelen her şehit haberi, oraları bizden uzaklaştıran bir olgu değil, Dağlıca’yı, Iğdır’ı, Diyarbakır’ı, Şemdinli’yi, Cizre’yi ayrılmaz bir şekilde bizimle birleştiren “perçin”lerdir.

     

    6 Eylül 2015 tarihinde HakkariDağlıca’da, 8 Eylül 2015 tarihinde Iğdır’da yaşanan olaylar bir kez daha göstermiştir ki, teröre ve teröristleri yapılması gereken tek şey, onların köklerini kazımaktır. Masum yavruları öksüz, yuvaları ocaksız bırakan, bu amaçla polis ve askerlerimize karşı insanlık dışı yöntemler kullanıp onları bomba ve mayınla uçuran, kafalarına uyurken kurşun sıkan teröristler, yok edilmelidir. Acılarımızı hafifletecek, kahraman asker ve polislerimizin ailelerini teselli edecek tek şey, intikamlarının misliyle alınmasıdır. Dağlıca ve Iğdır, bu ülkenin tarihine Kara Eylül olarak geçtikten sonra, Kandil diye bir yerin de artık var olmaması gerekir.

     

    Yüreğimiz yanarken, gözlerimizden yaş değil, kıvılcımlar fışkırmalı… Nutuk ile, basın toplantılarıyla kaybedilecek vaktimiz yok. Bölücü örgüt ortadan kaldırılmadığı sürece, hiç kimse yatağında rahat uyumamalı, hiç kimsenin boğazından bir lokma rahatça geçmemeli, hiç kimsenin yüzü gülmemeli… Ocaklarımızı karartanın ocakları karartılmalı, kalbimizi dağlayanın kalbi dağlanmalı, gözlerimizi kanlı yaşa boğanların gözleri çıkartılmalı…

     

    Terörle amansız, insafsız ve tavizsiz bir mücadele derhal hayata geçirmeli. Kahraman asker ve polisimizi hedef alan teröristleri munis gösteren, onların açıklamalarına ve temsilcilerine insanî davranan başta medya ve diğer unsurlar olmak üzere herkese, bu ülke topraklarında yaşadıkları hatırlatılmalı… Teröriste terörist diyemeyenler, kendilerine gidecek başka vatanlar bulsunlar.

     

    Acımız büyük…  Evladını, kocasını, babasını, abisini, kardeşini bu vatan için şehid verenler, müsterih olun; acınız acımızdır… Yine müsterih olun, andınız da andımızdır… Kanları yerde kalmayıncaya dek takipçisi olacağız…”





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?