İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • BAŞKAN ALİ KOPUZ BİK GENEL KURULUNDA
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    BAŞKAN ALİ KOPUZ BİK GENEL KURULUNDA
    (23.11.2022 . 13:36:01) (Okuma: 188)

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz Basın İlan Kurumu (BİK) 31. Dönem 4. Genel Kurul Toplantısına katıldı. Afyonkarahisar Valisi ve Genel Kurul Üyesi Kübra Güran Yiğitbaşı’nın Genel Kurul Üyelerini daveti üzerine Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen toplantının ilk gün oturumuna, Basın, Hükumet ve Tarafsızlar gruplarından toplam 31 üye katıldı.

    BİK Genel Müdürü Cavit Erkılınç, toplantıya ev sahipliği yapması nedeniyle Vali Yiğitbaşı’na teşekkür ederek başladığı açılış konuşmasında, Basın Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’un Resmi Gazete’de yayımlandığını anımsatarak, internet haber sitelerinin süreli yayın sayılması ile Kurumun yeniden medyanın merkezine oturduğuna işaret etti.

    Kanun sonrası Resmi İlan ve Reklam Yönetmeliği hazırlıklarına başlandığını belirten Erkılınç, “Kasım ayı başında yine bu güzel şehrimizde birim ve il müdürlerimizin katılımları ile bir toplantı gerçekleştirdik. Hem yasa çalışmalarını ilk ağızdan aktardık hem sahadan görüşleri aldık hem de yeni dönemden beklentilerimizi sıraladık. Böylece 11 ilde gerçekleştirdiğimiz bölge toplantılarında alınan görüşleri, müdürlerimizle yaptığımız istişarelerle harmanlayarak yönetmeliğin iskeletini kurduk. Ardından geçtiğimiz hafta, 6 gün süren yüz yüze ve Zoom toplantıları gerçekleştirdik. Yaygın ve yerel gazetelerimizin internet temsilcilerini dinledik. Günlük takipçi sayısı yüksek internet haber sitelerinin temsilcilerini Genel Müdürlük binamızda ağırladık. Önümüzdeki haftalarda akademisyenleri, bilişim uzmanlarını, dijital medya reklam ajanslarını ve medya planlama şirketlerini dinleyerek yönetmeliğe son şeklini vereceğiz” dedi.

    Erkılınç, 1 Nisan 2023’ten itibaren internet haber sitelerine ilan sevkine başlamayı planladıklarını sözlerine ekledi.

    Başkanlık Divanının oluşturulmasının ardından Kurum 2023 bütçesi, Resmi İlan Fiyat Tarifesi ile Kurum Yönetmeliği ve 134 Sayılı Genel Kurul Kararı’nın bazı maddelerinin tadiline ilişkin Yönetim Kurulu tekliflerinin de yer aldığı Gündem onaya sunularak kabul edildi.   

    Daha sonra sırasıyla Yönetim Kurulu Durum Raporu ve Denetçiler Kurulu Raporu okunarak, Yönetim Kurulu tekliflerine ilişkin sunum gerçekleştirildi.

    Üyeleri belirlenen İlan İşleri, Hukuk İşleri ve Mali İşler Komisyonlarının üyeleri çalışmalarına başladı.

    Basın İlan Kurumu Genel Kurulu’nun son oturumu 25 Kasım 2022 Cuma günü saat 10.30’da yapılacak.

    Bu oturumda, Komisyonların görüşleri doğrultusunda sunulan teklifler görüşülerek karara bağlanacak.





Etkinlik Takvimi

Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
 
       
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri
       



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?