İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • BAŞKAN KOPUZ “MİLLET 15 TEMMUZ GÜNÜ HÂKİMİYETİN KİMDE OLDUĞUNU GÖSTERDİ”
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    BAŞKAN KOPUZ “MİLLET 15 TEMMUZ GÜNÜ HÂKİMİYETİN KİMDE OLDUĞUNU GÖSTERDİ”
    (14.07.2018 . 16:59:02) (Okuma: 1526)

    İSTİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümün vesilesiyle yaptığı açıklamada, “15 Temmuz gecesi Türkiye tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir. O gece millet hâkimiyetin kayıtsız şartsız kendisinde olduğunu gösterdi” dedi.

     

    İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, iki yıl önce düzenlenen darbe girişimiyle ilgili yaptığı açıklamada, darbeyi ve düzenleyenleri lanetleyerek, “15 Temmuz gecesi Türkiye tarihinin en önemli kırılma noktalarından biridir. O gece millet hâkimiyetin kayıtsız şartsız kendisinde olduğunu gösterdi” dedi.

     

    15 Temmuz gecesi İstanbul Ticaret Borsası olarak verdikleri tepkiyi de hatırlatan Ali Kopuz şöyle konuştu: “Biz İstanbul Ticaret Borsası olarak o gece ilk tepki veren kuruluşlardan biriydik. “Bu gece Türkiye'nin demokrasi geleneğine kastedilmiştir. Evde durma zamanı değil. Sokağa çıkıyoruz" dedik. Bu asil millet o gece onurunu çiğnetmedi. Tek yürek olup, darbenin karşısında dimdik durarak hâkimiyetin kayıtsız şartsız kimde olduğunu gösterdi. Türk demokrasisi o gece rüştünü ispat etti. Bugün hapishanelerde çürüyen alçakların akıbeti benzer girişimlerin önünü kesecek en büyük engeldir ve inşallah öyle de kalacaktır.”

     

    15 Temmuz gecesinin en önemli anının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın milleti sokaklara çağıran konuşması olduğunu da belirten Başkan Kopuz,

     

    Türk milletinin 15 Temmuz’da adeta ikinci bir kurtuluş savaşı verdiğini belirten Ali Kopuz, şunları söyledi:

     

    “O geceyi torunlarımıza gururla ve ibretle anlatacağız. O alçak “kâinat şerefsizi”nin beyinlerini yıkadığı katil sürüsü ve diğer işbirlikçileriyle tezgâhladığı oyununun bozulduğu geceden sonra yaşananlar ne kadar büyük bir tehlike atlattığımızı daha net bir biçimde ortaya koymuştur.

     

    Bu asil millet her türlü oyunu bozmaya kadirdir. İki yıldır süren saldırıları da basiret ve sağduyusuyla atlatmayı başarmıştır. Ne ekonomik büyümemiz yavaşlamış, ne de Türkiye’yi şahlandıracağına inandığımız Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçişimiz engellenebilmiştir.

     

    Biz inanırız ki, “Onlar tuzak kurar, Allah da tuzaklarını başlarına geçirir” ve “Şüphesiz Allah iyi ve erdemli olanların yanındadır”…

     

    15 Temmuz darbe girişimi esnasında şehit ve gazi olan asil milletimizin asil mensuplarına borcumuzu ödememiz mümkün değildir. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı, gazilerimize de minnetlerimi sunuyorum.

     

    Onlar sadece bir avuç alçağı hezimete uğratmadı, aynı zamanda İslam dünyasının lideri Türkiye’nin geleceğini kurtardı…”





Etkinlik Takvimi

Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
 
       
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri
       



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?