İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • BAŞKAN KOPUZ, RTEÜ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    BAŞKAN KOPUZ, RTEÜ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDI
    (08.06.2018 . 11:03:26) (Okuma: 1745)

    İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine katıldı.

     

    Törene TBMM Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-İstanbul Milletvekili Hayati YAZICI, Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, Rize Milletvekili Hikmet AYAR, RTEÜ Mütevelli Heyeti üyesi-TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Bilal ERDOĞAN, Rize Ticaret Odası Başkanı Şaban Aziz KARAMEHMETOĞLU, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ERDOĞAN’ın yanı sıra il müdürleri, STK temsilcileri, Üniversite yöneticileri, dekanlar,  akademik ve idari personel, veliler, öğrenciler ve çok sayıda basın mensubu iştirak etti.

     

    RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman açılış konuşmasında henüz on iki yıllık bir Üniversite olmalarına rağmen eğitim öğretim ve Ar-Ge altyapısı, akademik kadro, eğitim kalitesi ve kurumsallaşma alanlarında, daha önce kurulmuş olan üniversiteleri geride bırakarak önemli başarılar elde ettiklerini ifade etti. Bugüne kadar Üniversitemizden 36.856 öğrencinin mezun olduğunu bu yıl ise 19 farklı akademik birimden yaklaşık olarak 3.800 mezun öğrenciyle birlikte mezun ailemizin 40.000’i geçeceğini söyledi.

     

    Mezun olan tüm öğrencileri ve ailelerini kutlayıp, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Rektör Karaman, “Üniversitemizin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde büyük katkı ve destekleri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ile Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Başkanı TBMM Başkanımız Sayın İsmail KAHRAMAN’a; Üniversitemiz Geliştirme Vakfı Başkanı ve üyelerine; ilimizin Bakan ve milletvekillerine, valiliğimize, belediyeye, ÇAYKUR’a, Ticaret Odası ve Ticaret Borsasına, davetimize icabet ederek bizleri onurlandıran siz değerli konuklara, öğrencilerimize kucak açan Rize halkına şahsım ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

     

    Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-İstanbul Milletvekili Hayati YAZICI, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın BAK’ın protokol konuşmalarının ardından son olarak TBMM Başkanı Sayın İsmail KAHRAMAN konuşmalarını gerçekleştirdi.

     

    Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin çok güzel bir noktada olduğunu belirten Kahraman, “Bir kere ismi Recep Tayyip Erdoğan, bir dünya liderinin ismini taşıyor. Dolayısıyla da dünya lideri bir üniversite olmalı. Üniversite sayımız 2002'de 76, şimdi 206, 5 daha eklenecek 211 olacak. 129 resmi, 77 vakıf oldu. Her ülkenin en önemli meselesi eğitimdir, beyindir, insan yetişmesidir. Buna gereken ehemmiyet veriliyor.” dedi.

     

    TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman’a günün anısına Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, üzerinde Mithat Cemal Kuntay’ın Eğilme’ adlı şiirinin yer aldığı tablo hediye etti.

     

    Üniversiteyi birinci, ikinci ve üçüncülükle bitiren öğrencilere TBMM Başkanı Sayın İsmail Kahraman ve Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin Karaman tarafından hediyeleri takdim edildi.

     

    Fakülte ve yüksekokul bazında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından RTEÜ Geliştirme Vakfı’nın katkılarıyla alınan ödüllerin takdim edildiği törende gurur ve heyecan bir arada yaşandı. Öğrenciler mezuniyetlerini keplerini havaya fırlatarak kutladı.

     

     





Etkinlik Takvimi
İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?