İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • BAŞKAN KOPUZ "SULTANAHMET’TE PATLAYAN BOMBA KİMİN İŞİNE YARIYORSA SUÇLU ODUR"
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    BAŞKAN KOPUZ "SULTANAHMET’TE PATLAYAN BOMBA KİMİN İŞİNE YARIYORSA SUÇLU ODUR"
    (12.01.2016 . 05:30:20) (Okuma: 5609)

    İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz Sultanahmet Saldırısını Değerlendirdi:

     

    “Sultanahmet’te patlayan bomba kimin işine yarıyorsa suçlu odur”

     

    İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Sultanahmet meydanında gerçekleşen bombalı saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada,  “terörün büyük şehirlere taşınması tehditlerinin arkasından Sultanahmet’teki patlamanın gerçekleşmesine dikkat çekmek istiyorum. Bu saldırının ülkemizi ziyarete gelen turistlerin yoğun olarak bulunduğu bir bölge olan Sultanahmet’te gerçekleşmesi ise yapılan saldırı ile uluslararası camiada Türkiye’nin güvensiz bir ülke olduğu imajını oluşturmak için yapıldığının bir göstergesidir. Bu da eylemin gerçek amacının Türkiye’yi hem siyasi, hem ekonomik olarak zora sokmak olduğunu gösteriyor.” dedi. Bu tip terör saldırılarını gerçekleştirenler kadar, arkalarındaki gücün kim olduğunun da önemli olduğunu belirten Ali Kopuz, “ne yazık ki karanlık güçler, kolaylıkla aydınlığa çıkarılamaz. Yine de şu sorunun cevabı, bize kimlikleri hakkında bir fikir verecektir: “Sultanahmet’te patlayan bomba kimin işine yarar?”

     

    Bu sorunun cevabının önemli olduğunu ifade eden Ali Kopuz, sorumlunun da, suçlunun da, zanlının da burada aranması gerektiğini belirtti.

     

    Saldırının gerçekleşmesinden hemen sonra sosyal medyada, olayı kendi kirli siyasi çıkarlarına alet etmek isteyenler tarafından yapılan açıklamaları hatırlatan Kopuz; “Türk Milletinin hafızası kuvvetlidir, kendisine bir hainlik yapanı asla unutmaz. Tarih onları terör destekçisi hainler olarak kaydedecektir. ” dedi.

     

    Ali Kopuz, “Sultanahmet meydanındaki patlamada ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Son haftalarda Diyarbakır başta olmak üzere, Güneydoğu’daki menfur saldırılar sonucunda şehit edilmiş tüm kahraman Mehmetçiklerimize ve polislerimize de Allah’tan rahmet ve acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Hükümetimizin, ülkemiz ve milletimizin güvenlik ve refahı için terörle mücadeleyi en kapsamlı biçimde sürdürmeye kararlı olduğundan eminim. Her zaman olduğu gibi ülkemiz bu zor dönemden de başını eğmeden dik bir şekilde çıkacak kudrete sahiptir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?