İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • BAŞKAN KOPUZ, YEREL ZİNCİRLER BULUŞUYOR 2023 FUARINDA
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    BAŞKAN KOPUZ, YEREL ZİNCİRLER BULUŞUYOR 2023 FUARINDA
    (13.09.2023 . 16:32:49) (Okuma: 298)

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Yerel Zincirler Buluşuyor 2023 Konferansı ve Fuarı’na katıldı.

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu programın açılış konuşmasında üretim, tedarik ve lojistiğin son ayağı olan perakende sektörünün, ürünleri müşteriyle buluşturan, çok büyük bir organizasyon, ülke ekonomisinin barometresi, istihdam fabrikası ve gıda sektörünün de sigortası ve teminatı olduğunu söyledi.

    Hisarcıklıoğlu, el ele verince başaramayacakları, altından kalkamayacakları bir yük olmadığına inandığını belirterek, “Zaten bu yılki Konferansın ana teması olarak çok güzel bir tema belirlemişsiniz. “Biz bir olunca bereket bizim olur”. Bende her zaman konuşmalarımda, camiamıza verdiğim mesajlarda değindiğim bir konusu aslında. “Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap vardır.” Ben demek yerine biz demek; başarıyı ve beraberliği getirecektir” dedi.

    Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen 14. Yerel Zincirler Buluşuyor Fuarı 13 – 14 Eylül 2023 tarihlerinde ziyaretçilerine açık olacak.

    Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün’ün açılış konuşmasını yaptığı konferans programı Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Açıl Sezen’in modere ettiği, TOBB ETÜ Öğretim Üyesi Prof Dr Fatih Özatay, Ekonomi Gazetesi Yazarı Servet Yıldırım ve ekonomi Gazetesi Genel Koordinatörü Vahap Munyar’ın “Ekonomide Ufuk Turu – Türkiye Ekonomisini Neler Bekliyor?” oturumu ile devam etti.

    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun “Perakende Gündemi ve Öngörüler” konulu konuşmalarının ardından Gazeteci İrfan Donat’ın modere edeceği “Tarımın Bugünü – Türkiye’nin Geleceği” panelinde konuşmacı olarak Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, AÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Gülçubuk, Şef Ebru Baybara Demir ve Keskinoğlu YK Başkan Yardımcısı Önder Matlı katılacak.

    Birinci günün sonunda ise Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde 90’lara ait parçaların çalınacağı bir Show programı gerçekleştirilecek.

    Yerel Zincirler Buluşuyor 2023 fuarının ikinci gününde Unilever Ev Bakım Ürünleri Tüketici ve Pazar Araştırmaları Lideri Gizem Başdemir ve NielsenIQ Perakendeci Hizmetleri Orta Doğu ve Afrika E-Ticaret Direktörü Turan Konu “Değişen Dünyada Dönüşen Tüketici Davranışları” üzerine bir oturum gerçekleştirecek. Fuarın son oturumu ise Gazeteci Didem Arslanoğlu moderatörlüğünde Coca Cola İçecek Türkiye Satış Direktörü Cenk Çığrı, İstanbul PERDER Başkanı Faruk Güzeldere, Sütaş Süt Ürünleri Türkiye Genel Müdürü Funda Ak, Nestle Türkiye Satış Genel Müdürü Kerem Kadakal, Evyap Holding İcra Kurulu Başkanı Mehmed Evyap, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün ve Ankara PERDER Başkanı Ramazan Gülhan’ın katılacağı “Biz Bir Olunca Bereket Bizim Olur” konulu söyleşi olacak. Fuar Gökhan Ünver’in Show programıyla kapılarını kapatacak.

    Detaylı fuar programı için tıklayınız.

     





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?