İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, BAŞKAN ALİ KOPUZ’A PLAKET VERDİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, BAŞKAN ALİ KOPUZ’A PLAKET VERDİ
    (24.08.2019 . 11:49:51) (Okuma: 2842)

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, 24 Ağustos Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile düzenlenen Güneysu Konaklarının açılış törenine katıldı. Törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Konaklarına katkı sağladığı için Başkan Ali Kopuz’a, plaket verdi.

     

    Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Konakları’nın önünde düzenlenen törende vatandaşlara bir araya gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Rizelilere 31 Mart seçimlerinde verdikleri samimi ve rekor destek için teşekkür ederek, " Hemşerilerim kendilerine yakışanı yaptılar. Biz de her zaman olduğu gibi bundan sonra da Güneysu'muza, diğer tüm ilçeleriyle Rize'mize hizmet etmeyi sürdüreceğiz" dedi.

     

    Bugün Rize’de yatırım tutarı 1 milyar 103 milyon lira olan 28 projenin toplu açılışını yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından inşa edilen Güneysu Konakları’nın 200 milyon liralık yatırım bedeliyle hayata geçirildiğini söyledi.

     

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün ayrıca iktisadi ve idari bilimler fakültesi, hukuk fakültesi, turizm fakültesi, tıp fakültesi, klinik simülasyon eğitim merkezi ve Ali Hazar Karaahmetoğlu Camii’nin de hizmete girdiğini bildirerek, ÇAYKUR’un 633 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirdiği çay paketleme fabrikasının da açılışını yaptıklarını kaydetti.

     

    Çeşitli kurumların hizmet binaları, altyapı, çevre düzenlemesi, spor tesisi, okul gibi kamu yatırımlarının resmî açılışlarının da bugün gerçekleştirildiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 17 yılda Rize’ye 18 milyar liralık yatırım yaptıklarını bildirdi.

     

    Açılışta, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, eski TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın da katıldığı törende, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman da birer konuşma yaptı.

     

    Törende, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Başkanı Nusret Bayraktar, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'a hediye takdim ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Güneysu Konaklarına katkı sağlayan iş adamları Mehmet Cengiz, Abdulkadir Kart, Mehmet Nazif Günal, Cemil Kazancı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz'a plaket verdi.

     

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, diğer katılımcılar ile birlikte kurdele keserek, Rize'de yapımı tamamlanan eserlerin açılışını gerçekleştirdi.





Etkinlik Takvimi

Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?