İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • EKİM – ARALIK 2019 KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    EKİM – ARALIK 2019 KIRMIZI ET ÜRETİM İSTATİSTİKLERİ AÇIKLANDI
    (11.02.2020 . 13:54:13) (Okuma: 400)

    TÜİK, 2019 yılı dördüncü çeyrek dönem Kırmızı Et Üretim İstatistik sonuçlarını açıkladı.

     

    11 Şubat 2020 tarihinde açıklanan veriler sonucunda, toplam kırmızı et üretimi bir önceki yılın aynı çeyreğine göre % 12,3 artarak 291 bin 565 ton olarak tahmin edildi.

     

    Bir önceki yıllık toplama göre %7,4 artarak 1 milyon 201 bin 469 ton olarak tahmin edildi. Dördüncü çeyrekte toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı 158 bin 911 ton olarak gerçekleşti.

     

    Bir önceki yılın aynı çeyreğine göre sığır eti üretimi %9,5 arttı. Sığır eti üretimi 262 bin 476 ton olarak tahmin edildi. Diğer yandan koyun eti üretimi %45,9 artarak 26 bin 123 ton ve keçi eti üretimi ise %57,5 artarak 2 bin 967 ton olarak tahmin edildi.

     





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?