Başvuru Yapan:
Gerçek Kişi
4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.
T.C. Kimlik No (*)
:
Ad Soyad (*)
:
E-Posta (*)
:
Telefon (*)
:
Faks (*)
:
Geri Dönüş Tercihiniz
:
Adres (*)
:
İstenilen Bilgi / Belge (*)
:
(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.
Başvuru Yapan:
Tüzel Kişi
4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.
T.C. Kimlik No (*)
:
Ad Soyad (*)
:
E-Posta (*)
:
Telefon (*)
:
Faks (*)
:
Geri Dönüş Tercihiniz
:
Adres (*)
:
İstenilen Bilgi / Belge (*)
:
(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

GIDA İSRAFINI ENGELLEME PROJESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
(26.04.2021 . 16:29:00) (Okuma: 550)
İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, Gıda İsrafını Engelleme Projesi kapsamında Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Birol Saygı ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda İSTİB Gıda İsrafını Engelleme Projesi hakkında istişarelerde bulunulurken projenin ilerleyen aşamalarında yapılabilecek iş birlikleri hakkında fikir teatisinde bulunuldu.
Toplantıya, İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral, Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Birol Saygı ve İSTİB ARGE Şubesi Personeli Sebahattin Özkurt katıldı.