İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İKV HEYETİ BORSAYI ZİYARET ETTİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İKV HEYETİ BORSAYI ZİYARET ETTİ
    (16.12.2015 . 09:56:53) (Okuma: 3056)

    İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, beraberindeki İKV Yönetim Kurulu heyeti ile İstanbul Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Heyet İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz tarafından ağırlandı. İSTİB ilk defa olarak Temmuz 2015’te yapılan Genel Kurul’da İKV’de temsil edilmeye başlanmış ve İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Koyunseven İKV Yönetim Kurulu Üyesi olmuştu.

     

    Başkanlar düzeyinde yapılan ilk resmi ziyaret niteliğini taşıyan buluşmada, güncel siyasi ve ekonomik ortam değerlendirildi. Son dönemde yaşanan, dış politik olaylar, Rusya krizi, göçmen krizi ve tekrar hareketlenen AB – Türkiye ilişkilerinin konu edildiği görüşme sıcak bir atmosferde geçti.

     

    İSTİB Başkanı Ali Kopuz, İKV gibi ihtisas kuruluşlarının, ulusal ve uluslararası hadiselerde başvurulacak bilgi ve deneyimi biriktirdiklerini, bu açıdan büyük bir görev üstlendiklerini belirterek, İSTİB olarak kurumsal işbirliğine açık olduklarını ekledi.

     

    İstanbul Ticaret Borsası’nın ülke ticaretindeki tarihi misyonuna da değinen Başkan Kopuz, ziyaretin gerçekleştiği tarihi borsa binası hakkında bilgiler verdi.

     

    İKV Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ise İKV olarak gerçekleştirdikleri çalışmalardan söz ederken, BM arabuluculuğunda Kıbrıs meselesine çözüm bulmak üzere sürdürülen müzakerelerin ivme kazandığı bir dönemde düzenledikleri KKTC ziyareti hakkında da bilgi verdi. İstanbul Ticaret Borsası’nın ekonomik gündemde son dönemde daha etkin olarak yer aldığını belirten Zeytinoğlu, kurumlar arasında gerçekleşecek her türlü işbirliğine açık olduklarını belirtti.

     

    Heyette şu isimler hazır bulundu: Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Halûk Kabaalioğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Bodur Okyay, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Atila Menevşe, Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Zeynel Abidin Erdem, Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Koyunseven,  Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Soylu, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Zincirkıran, Denetçi Hasan Hüseyin Coşkun, Denetçi Mustafa İçöz, Genel Sekreter Doç. Dr. Çiğdem Nas, Genel Sekreter Yardımcısı ve Araştırma Müdürü Melih Özsöz ve TOBB AB Dairesi Uzmanı Senem Yavaş.





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?