İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTANBUL’DA GIDANIN TEMSİLCİSİ İSTANBUL TİCARET BORSASI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTANBUL’DA GIDANIN TEMSİLCİSİ İSTANBUL TİCARET BORSASI
    (25.03.2015 . 00:00:00) (Okuma: 2662)

    Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz’un da katılımıyla açıldı. Ev dışı gıda tüketiminin 50 Milyar TL düzeyinde olan ve bunun da %41’inin İstanbul’da gerçekleştiren sektör Edt Expo 2015'Te Buluştu. Fuar açılışında konuşma yapan Kopuz, düzenlenen fuarı Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri sektörünün gövde gösterisi olarak nitelendirirken şunları söyledi. “Üçüncüsü düzenlenen Ev Dışı Tüketim-Gıda Ürünleri, Sarf Malzemeleri, Ekipman Üreticileri ve Tedarikçileri Fuarı'nın büyüklüğü, sergilenen ürün ve ekipmanlara baktığınızda sektörün sahip olduğu dinamizm ve büyüme potansiyeli hemen dikkati çekiyor. Pek çok sektör büyümek için planlar projeler peşinde koşarken Ev Dışı Tedarikçilik Sektörünün sahip olduğu enerji ve güç beni ziyadesiyle mutlu etti. Bu gelişmede kuşkusuz en büyük pay sahiplerinden birisi Sayın ETÜDER Başkanı Melih Şahinöz. Ben burada, huzurlarınızda sayın başkanı can-ı gönülden kutluyorum. Elbette büyüyen her sektör gibi, Ev Dışı Tüketim Tedarikçiliği sektörünün de özellikle büyümeden kaynaklanan problemlerle karşı karşıya kalabilir. Ben burada, ev dışı tüketim tedarik zincirinin en önemli halkası olan gıda konusuna dikkatinizi çekmek istiyorum: Tüketicilere sağlıklı ve kaliteli ürünler sunulması. Malumunuz olduğu üzere, İstanbul’da gıdanın temsilcisi İstanbul Ticaret Borsası’dır. Ben İstanbul Ticaret Borsası Başkanı olarak, sağlıklı ve kaliteli gıda ürünlerinin temini konusunda her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu buradan açıkça ifade ediyorum.” Bu yıl 3. Kez düzenlenecek Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Fuarı 25 – 28 Mart 2015 tarihlerinde İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde 50 bin metrekare alanda gerçekleşecek. Sektörün güçlü tedarikçileri 4 gün boyunca hazırladığı şovlarla katılımcılara güzel tatlar sunacak. Fuarda, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı temalı çikolatadan heykellerin yapılacağı Gastrobosphorus Patisserie, Tarihi Osmanlı yemeklerine modern yorumlar getirilecek Osmanlı Mutfağı, Ünlü otel şeflerinin yarışacağı Black Box ve Eğitim gören genç yeteneklerin sektöre kazandırılmasını sağlayacak Üniversiteli Şeflerin Düellosu yarışmaları yapılacak. Göz alıcı tatların sunulacağı yarışmalara, Türkiye’nin seçkin otel, restoran ve pastanelerinin mutfak ekipleri ve üniversiteli şef adayları rekabet için katılacak. İstanbul/Mart 2015





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?