İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB BAŞKANI ALİ KOPUZ MÜSİAD GENEL KURULU’NA KATILDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB BAŞKANI ALİ KOPUZ MÜSİAD GENEL KURULU’NA KATILDI
    (03.06.2017 . 17:52:50) (Okuma: 2371)

    MÜSİAD 24. Olağan Genel Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz ve çeşitli ülkelerden başkonsolos, ticaret ateşesi ve konsolos yardımcısı düzeyinde temsilcilerin katılımıyla 3 Haziran Cumartesi günü gerçekleşti.

     

    Genel Kurul açılışında yeni MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, Nail Olpak ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşma yapmak üzere kürsüye çıktı.

     

    Konuşmasında oldukça net mesajlar veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye'nin kuzeyinden bir taciz olursa kimseye sormadan adım atarız" dedi.

     

    Ekonomi ile ilgili olarak 2017 yılının sıçrama yılı olacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu: "15 Temmuz" kanlı darbe girişimi gibi yakın tarihimizin en ağır travmasını yaşamamıza, terörle mücadelede sınırlarımız içinde ve dışında verdiğimiz yoğun mücadeleye rağmen yüzde 2,9'luk büyüme sağladık. Türkiye'nin ekonomik bakımdan yanmasını, yıkılmasını, yerle bir olmasını bekleyenlerin heveslerini bir kez daha kursaklarında bıraktık.

     

    Ekonomi ile ilgili olarak, getirilen terör, darbe ve istikrar eleştirileri ile ilgili olarak, bütün bunların geride kaldığını vurgulayan ve iş adamlarına, “Tüm imkânlarınızla, tüm cesaretinizle yatırım yapın, üretin, ihracatı zorlayın, istihdamı artırın, böylece siz de kazanın, ülkemiz de kazansın” dediğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buna karşılık birileri hâlâ, ‘Efendim, olağanüstü hâl var’ diye sızlanıyor. Onların kimler olduğunu biliyorsunuz. Ben de diyorum ki, olağanüstü hâl girişimcilerimizin, yatırımcılarımızın önünü mü kesiyor, yoksa önünü mü açıyor? Eski olağanüstü hâlleri hatırlayın, fabrikaya girmezdin patron olarak, o günleri biz unutmadık. O olağanüstü hâllerin olduğu dönemlerde patron fabrikasına giremiyordu. Biz geldik, fabrikalarınızın kapısını açtık” dedi.

     

    Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin yeni başkanı Abdurrahman Kaan oldu. MÜSİAD'ın yeni yönetim kurulu üyeleri ise Ali Gür, Ali Reis Topçu, Kerim Altıntaş, İsrafil Kuralay, Mehmet Akif Özyurt, Mahmut Asmalı, Melike Günyüz, Adnan Bostan, Halim Aydın, Mehmet Ünal, Burak Benşin, Ömer Faruk Akbal, Muhammet Ali Özeken, Soner Meşe, Ahmet Şekerli, Oktay Dede, İbrahim Uyar, Hikmet Köse, Zeki Güvercin, Bayram Şenocak, Fatih Keçebir, Gökhan Yetkin, Burhan Özdemir ve Engin Akdağ'dan oluştu.





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?