İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB GELENEKSEL İFTARI TUZLA’DA VERİLDİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB GELENEKSEL İFTARI TUZLA’DA VERİLDİ
    (29.03.2024 . 20:43:20) (Okuma: 296)

    İstanbul Ticaret Borsasının gelenekselleşen iftar yemeği Tuzla'da bulunan Canlı Hayvan ve Et Şubesi’nde düzenlendi.

    Yetim çocuklar ve aileleri için verilen iftara İstanbul Vali Yardımcısı Cengiz Karabulut, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topcu, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, bürokratlar, STK temsilcileri, İSTİB organ üyeleri ve İSTİB personeli de katıldı.

    Açık havada gerçekleşen iftar programında bir konuşma yapan İSTİB Başkanı Ali Kopuz, “Ramazanın manevi bereketi,  birlik ve beraberlik ile artıyor. Hatırlarsanız, geçen Ramazan ayını, büyük deprem felaketinin hemen akabinde idrak etmiştik. O süreçte, tüm borsa organlarımız ve üyelerimizle, deprem bölgesi için seferber olmuştuk. Borsa personelimiz tereddütsüz AFAD gönüllüsü olarak deprem bölgesine gitmişti. İskenderun’da, Adıyaman’da, sahra fırınları ve konteyner köyü kurmuştuk. Bu çalışmalardan dolayı tüm İSTİB ailesine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

    İstanbul Ticaret Borsasının sadece fiyatları tescil etmekle görevli bir kurum olmadığını ifade eden KopuzÜye odaklı gıda emtia borsacılığı çalışmalarımızı sürdürürken, aynı zamanda, içinde yaşadığımız topluma da katkı sağlamaya çalışıyoruz. Gıda israfına karşı duruşumuz, eğitim faaliyetlerine desteğimiz ve her sene yüzlerce kardeşimizle yaptığımız geleneksel iftarımız da, bu anlayışın neticeleri… Bu akşam da, buradaki kardeşlerimize yıllar sonra hatırlayabilecekleri bir anı bırakmak, onların yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz” dedi.

    Filistin’de yaşananlara dikkat çeken Başkan Kopuz şunları söyledi: “Bu iftar öncesinde Filistin’deki kardeşlerimizi düşünelim ve dua edelim. Azgın İsrail’in bombalarından kurtulsalar bile, onların Ramazan anıları travma dolu olacak. Bu süreçte tüm dünya, insanlık ve samimiyet testinden sınıfta kalıyor. Vicdan sahibi insanların gördüğü tek gerçek ise, uluslararası toplumun çifte standardı, sözüm ona Müslüman ülkelerin, kifayetsiz yöneticileri ve Batı medyasının ikiyüzlülüğü… Allah bizleri, çocukları bir savaşın tarafı yapılmasına karşı çıkanlardan eylesin. Gazze’de ve Uygur Bölgesinde soykırıma uğrayan kardeşlerimizin, artık huzur içinde bayramlara kavuşacağı günleri nasip etsin.”

     





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?