İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB HİZMET ŞEREF BELGESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB HİZMET ŞEREF BELGESİ ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI
    (08.03.2018 . 13:34:48) (Okuma: 2183)

    İstanbul Ticaret Borsasında 10 yıldan fazla süredir Meclis Üyeliği yapan ve 65. hizmet döneminde emekli olan personel için düzenlenen “Hizmet Şeref Belgesi Ödül Töreni” 8 Mart 2018 tarihinde İstanbul Ticaret Borsası Tescil Salonunda yapıldı.

     

    Tören öncesinde konuşmasına Yusuf Has Hacib’in Kimin sana biraz emeği geçerse, sen ona karşılık, daha fazlasını yapmalısın” sözleri ile başlayan İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, “İş âlemine uzun yıllardır hizmet eden siz değerli mensuplarımızın üzerimizde olan haklarını ödememizin mümkün olmadığının bilincindeyiz” ifadelerini kullandı.

     

    Marifet İltifata Tabidir

     

    Kopuz, “Marifet iltifata tabiidir” diyerek, 10 yıldan fazla süredir İSTİB Meclisinde görev yapan üyelere hitaben “Türk iş âlemine yaptığınız katkılar için, İstanbul Ticaret Borsası adına sizlere en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler, esnafın ve gıda sektörünün birçok sorununun, çözümüne önayak oldunuz. Bunu yaparken de kendi işinizden feragat ettiniz, hiçbir maddi karşılık beklemediniz. Bizler de, önümüze gelen sorunları, karar vericiler huzurunda dile getirdik ve çözümler aradık. Hamdolsun, birçok konuda da taleplerinizi yerine getirdik. Bu sayede biz de, sizlerin hizmet yarışına ortak olmuş olduk” şeklinde konuştu.

     

    Hizmet yarışına ortaklıkta en büyük yardımcılarının da İSTİB personeli olduğunu belirten İSTİB Başkanı Ali Kopuz “2013 yılından itibaren emekliye ayrılan ve ayrılacak olan personelimize, çalışma süresi içinde yapmış oldukları hizmetleri taltif etmek de, boynumuzun borcudur” dedi.

     

    Kuruluşundan bu yana İstanbul Ticaret Borsası ailesinin bir parçası olmuş ve ahirete irtihal etmiş organ üyesi ve personel için okunan “Fatiha”nın ardından ödül törenine geçildi. 

     

    Sırası ile 10 yıldan fazla süre görev yapmış Meclis Üyelerinden Selim Küçük, Mustafa Kemal Yıldız, Zeki Aslan, Şenol Güntürk, Rüştü Aydın Ak, Erdoğan Omurtak, Necmettin Türkoğlu, Sadık Erdem, Kasım Atılgan, Ahmet Arslan, Ömer Tekinaslan, Atilla Sümer, Salih Zeki Daşçı, Necip Seval (Yerine Ayhan Erkaya) 65. hizmet döneminde emekli olan personellerden Ömer Demirtaş, Güler Gül, Nakşi Keskin, Dilek Kırık, Zafer Çağlı, Ahmet Ay, Bekir Ekinci, Zeynep Gülsen Miras, Şeref Köroğlu, Yasemin Nuğay, İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Meclis Başkanı Bülent Kasap ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Hizmet Şeref Plaketlerini aldılar.

     

    İSTİB Ödül Töreni





Etkinlik Takvimi
İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?