İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB MARKALARI YÖREX’TE
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB MARKALARI YÖREX’TE
    (09.10.2015 . 01:59:55) (Okuma: 5966)

    İSTİB, Antalya’da 7-11 Ekim tarihleri arasında 6’ıncısı düzenlenen “YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı”na katılarak üyelerinin markalarımı tanıttı. Fuar’daki 100 metrekarelik alanında, üye firmalara ait markalar, İSTİB şemsiyesi altında çeşitli düzeylerde tüketiciler ile buluştu.

     

    Ülke genelinden 68 ilden 101 oda ve borsa, 11 kalkınma ajansı, 52 kurum, 224 firmanın yanı sıra Basın İlan Kurumunun da aralarında bulunduğu 388 katılımcının yer aldığı Antalya EXPO Center'daki fuarın açılışı, Aydın folklor ekibinin gösterisiyle başladı.

     

    Törene, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz’un yanı sıra, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ve milletvekilleri ile protokol üyeleri katıldı.

     

    YÖREX'in bir vizyon işi olduğunu anlatan Hisarcıklıoğlu, "Bu bir Türkiye projesi. Anadolu'nun ruhunu, kimliğini, tüm renklerini görebilirsiniz. Türkiye'nin dört bir tarafı, birlik ve kardeşlik içinde burada yan yana katkı sağlamaktadır. Hem ekonomik hem de sosyal bir başarı hikâyesi yazıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

     

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz yaptığı açıklama ile YÖREX’in, bir bölgesel kalkınma projesi olduğunu söyledi. Yöresel ürünlerin genellikle emek yoğun olarak üretildiğini belirterek, büyük sermayeli yatırımların yöresel ürünleri perakende ağının  dışında bıraktığını söyleyen Kopuz, bu sebeple YÖREX’i önemsediklerini ve desteklediklerini ifade etti.

     

    İSTİB Standında “Horon” rüzgarı

     

    İSTİB standının önünde “Horon” ekibi tarafından yapılan gösteri büyük ilgi çekti. Ziyaretçilerin büyük ilgisi ile karşılaşan İSTİB standı, yapılan gösteri ile de ziyaretçilerin beğenisini kazandı.   

     

    İstanbul Ticaret Borsası, üyesi olan Ofçay, Hacı Bekir Şekercisi, Gündoğdu Gıda, Kurukahveci Mehmet Efendi, Akpınar Gıda, İnci Baharat gibi markalar ziyaretçilere ürünlerini tanıttılar. İSTİB standında, aynı zamanda İstanbul Ticaret Borsası faaliyet ve projeleri hakkında da ziyaretçilere bilgiler verildi. 

     

    İSTİB Standına Protokol Ziyaretleri

     

    İSTİB ziyaretçileri arasında, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Muammer Türker, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, milletvekilleri, Sabah Gazetesi yazarı Yavuz Donat ve Dünya Gazetesi yazarı Ali Ekber Yıldırım da yer aldı.





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?