İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB MECLİSİ BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ İÇİN TOPLANDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB MECLİSİ BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ İÇİN TOPLANDI
    (28.12.2018 . 10:38:27) (Okuma: 1470)

    İstanbul Ticaret Borsası 2019 Yılı Bütçe görüşmeleri için İSTİB Meclis Başkanı Bülent Kasap başkanlığında toplandı. Bütçe maddelerinin değerlendirildiği ve onaylandığı toplantıda, açılış konuşmasını yapan İSTİB Başkanı Ali Kopuz, 2019 yılı bütçesi ile İstanbul Ticaret Borsası üyelerine en iyi şekilde hizmet etmeyi hedeflediklerini belirtti.

     

    İSTİB bütçelerinin şeffaf, denetlenebilir, hesap verilebilir, açık ve anlaşılabilir hale geldiğini ifade eden İSTİB Başkanı Ali Kopuz “2019 Yılı İş Programı ve Bütçemiz Hesapları İnceleme Komisyonumuz tarafından da onaylandı. Biliyorsunuz Hesapları İnceleme Komisyonumuz Aylık Mizanlarımızı da düzenli olarak inceliyor ve Meclisimizin onayına sunuyor.” Şeklinde konuştu.

     

    Konuşmasının başında, İSTİB Meclis üyesi Selahattin Bilgiş’in babası Cemal Bilgiş için taziye dileklerini sunan Başkan Kopuz bir önceki meclis toplantısında dile getirilen, hafif ticari araçlar ile köprü geçişleri nedeniyle, geçmişe dönük kesilmiş cezalarla ilgili sorunların giderilmesi için yaptıkları girişimlerin olumlu sonuç verdiğini belirtti.

     

    Kopuz,Üyelerimizin bu cezalardan doğan mağduriyetlerinin giderilebilmesi adına Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ilgili merciler nezdinde hemen girişimlerde bulunduk. Sonuç olarak, gündeme getirilen bu cezalarla ilgili kanun teklifi, hafta başında Meclis'e getirilerek kabul edilmiştir.  Buna göre; Araç sınıfı itibarıyla geçmesi yasak olmasına rağmen, 2 Kasım 2016 tarihinden itibaren bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihe kadar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçenlere, idari para cezası uygulanmayacak. Verilmiş cezalar tebliğ edilmeyecek. Tebliğ edilenlerin tahsilatından, itiraz ve açılmış davalardan feragat edilmesi kaydıyla vazgeçilecek. Maddenin yürürlüğe girdiği tarihten önce yapılan tahsilatlar, 28 Şubat 2019’a kadar başvurulması halinde, 29 Mart 2019’a kadar ret ve iade edilecek” dedi.

     

    İSTİB Başkanı Kopuz, İstanbul Ticaret Borsası Genel Sekreterliği’ne atanan Şule Karadeniz’e de tebrik ve başarı dileklerini iletti. Başkan KopuzBorsamızda Mali İşler Şube Müdürlüğü, Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulunan Şule Hanım, bir süredir vekâleten yürüttüğü Genel Sekreterlik görevine asaleten atanmıştır. Bu vesileyle kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.





Etkinlik Takvimi

Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?