İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB STANDINA BÜYÜK İLGİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB STANDINA BÜYÜK İLGİ
    (01.05.2019 . 12:23:41) (Okuma: 1246)

    İstanbul Ticaret Borsası, Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Genel Kurulu’na TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Meclis Başkanı Bülent Kasap ve beraberindeki İSTİB heyeti ile birlikte katıldı.

     

    Genel Kurul programının ilk gününde Oda ve Borsalar tarafından tanıtım stantları kuruldu. İstanbul Ticaret Borsası tarafından kurulan standa ilgi büyük oldu. İSTİB Üyeleri tarafından sunulan çay, kahve ve frozen yoğurt ürünleri fuar katılımcılarından tam not aldı.

     

    TOBB Ata’nın huzurunda

     

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 75. Genel Kurulu nedeniyle TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında TOBB Genel Kurul Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu, Konseyler, oda, borsa başkanları ve delegeler Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.​

     

    Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri

     

    Genel Kurul Programı kapsamında 10 ve 20 yıl’dır delege olarak hizmet veren Oda ve borsa üyelerine, Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri, Proje Ödülleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda sahiplerine verildi.​

     

    Törende bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa proje yarışmasında finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi. Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorlar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi.

     

    İSTİB Heyetinde, Yönetim Kurul Başkanı Ali Kopuz, Meclis Başkanı Bülent Kasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İlhan Koyunseven ve Hakkı İsmet Aral, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Beşir Kılıç, Ömer Tekinaslan, Alaattin Altuntaş, Zülküf Kopuz, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Çalışkan, Meclis Üyeleri Semet Özer, Abdullah Çerman, Osman Berberoğlu, Celal Çevik, Atilla Sümer, Emin Demirci, Şemsettin Memiş, Ahmet Yücesan, Faruk Yıldız, Çetin Topaloğlu, Ahmet Zeki Göncüoğlu ve Genel Sekreter Şule Karadeniz yer aldı.





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?