İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB, TOBB’UN 70. YIL KUTLAMALARINDA
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB, TOBB’UN 70. YIL KUTLAMALARINDA
    (27.06.2022 . 12:49:01) (Okuma: 268)

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, İSTİB Meclis Başkanı Ahmet Bülent Kasap ve beraberindeki İSTİB Heyeti TOBB’un 70. yıl kutlamalarına katıldı.

    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımlarıyla gerçekleşen kutlamalarda, oda ve borsa camiası Ankara’da bir araya geldi.

    Ticaret Bakanı Mehmet Muş, TOBB’un yerel bir kuruluştan, dünya çapında iş birlikleri gerçekleştiren küresel bir aktör haline geldiğini ifade etti.

    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yaptığı konuşmada camia olarak 70 yılda büyük bir yol kat ettiklerini anlattı. Yönetim Kurulu olarak 70’inci kuruluş yıldönümünü taçlandırmak amacıyla 70’inci Yıl Hatıra Ormanı oluşturma kararı aldıklarını açıklayan Hisarcıklıoğlu, “Tam 70 bin fidan dikeceğiz. Camiamıza yakışan bu ormanı, ülkemize kazandıracağız. Böylece hem çevreye ve doğaya katkı verecek, hem de gelecek nesillere kalıcı bir miras bırakmış olacağız” dedi.

    Türkiye’deki oda-borsa sisteminin dünyada örnek gösterildiğini söyleyen Hisarcıklıoğlu, artırdıkları faaliyetler ve geliştirdikleri kurumsal kapasitesiyle, özel sektörde güç birliği sağladıklarını ifade etti. Özel sektörün hak ve hukukunu, uluslararası düzeyde savunan bir konuma geldiklerini söyleyen TOBB Başkanı, iş ve yatırım ortamı önündeki engelleri tespit edip, hükümete aktardıklarını belirtti.

    70. yıl etkinliğine TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, İSTİB Meclis Başkanı Ahmet Bülent Kasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Koyunseven, Yönetim Kurulu Üyesi Zülküf Kopuz, Meclis Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Kılıç, Meclis Katip Üyesi Osman Berberoğlu, Meclis Üyeleri Atilla Hasan Akıncı, Ahmet Yücesan, Atilla Sümer, Emin Demirci, Şemsettin Memiş, Yavuz Hacıömeroğlu, Çetin Topaloğlu, Abdullah Çerman, Semet Özer ve Genel Sekreter Şule Karadeniz katıldı.

    Hizmet Şeref Belgesi ve Takdimi

    70. yıl etkinliğinde ayrıca 10-20-30 yıl görev yapmış delege ve genel sekreterlere hizmet şeref belgesi ve plaketleri takdim edildi.

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği delegeliğinde 30. yılını dolduran İSTİB Meclis Üyesi Atilla Sümer’e plaketi Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından takdim edildi.

     





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?