İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB “TÜRKAS TÜM ÜRÜN, KAP VE AMBALAJ STANDARTLARI SEMPOZYUMU”NA KATILDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB “TÜRKAS TÜM ÜRÜN, KAP VE AMBALAJ STANDARTLARI SEMPOZYUMU”NA KATILDI
    (06.12.2017 . 17:13:23) (Okuma: 2715)

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde 2’ncisi düzenlenen TÜRKAS Tüm Ürün, Kap ve Ambalaj Standartları Sempozyumu bu sene Et, Et Ürünleri ve Su Ürünleri temasıyla gerçekleşiyor.

     

    6 – 7 Aralık 2017 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilecek sempozyumda, TÜRKAS, ambalaj malzemeleri ve ekipmanlarının Et, Et Ürünleri ve Su Ürünleri özelinde ambalaj, paketleme ve gıda işleme sistemleri sektörlerinin katılımı ile ulusal ve uluslararası paydaşları bir araya getirerek, ticari iş hacimlerinin gelişip artmasını hedefleniyor.

     

    Sempozyuma, İSTİB adına Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erkan Özefe, Genel Sekreter Ali Yavuz Yiğit ve Ar-Ge Şubesi Raportörü Tümer Topal katıldı.

     

    TÜRKAS 2017 Et, Et Ürünleri ve Su Ürünleri üretim sürecinde yer alan sektörün tüm dinamiklerini analiz ederek, tüm paydaşlar ile birlikte; ürün, kap ve ambalaj standartları rehberine katkı verilecek.

     

    2016 yılında Sebze & Meyve sektörü üzerinde çalışmalar gerçekleştirilirken, süreklilik, sürdürülebilirlik ve devamlılık ilkeleri doğrultusunda 2017 yılında; Et, Et Ürünleri & Su Ürünleri sektörleri bir araya getirildi. 2018 yılında Süt ve Süt Ürünleri, 2019 yılında Kesme Çiçek ve 2020 yılında ise Kuru Gıda sektörleri üzerine yoğunlaşması hedefleniyor.

     

    TÜRKAS 2017 sempozyumunun ardından, et, et ürünleri ve su ürünlerinde yaşanan kayıpların boyutlarını minimuma indirme hedefine yönelik akademik tebliğlerin ilk elden ve en hızlı, en taze şekilde gerçekleştirilmesi adına platform oluşturularak TÜRKAS takipçileri ile paylaşılması bekleniyor.





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?