İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • İSTİB’DEN ANLAMLI DESTEK
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    İSTİB’DEN ANLAMLI DESTEK
    (12.09.2018 . 14:50:36) (Okuma: 1394)

    İstanbul Ticaret Borsası, Darülaceze tarafından gerçekleştirilen “Bi Dolu Medya” gösterisine destek verdi. İstanbul Okmeydanı Darülaceze’de gerçekleştirilen etkinliğe İSTİB’i temsilen Meclis Başkanı Bülent Kasap ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Koyunseven katıldı.

     

    Etkinlikte yaptığı konuşmada Darülaceze’nin tarihi ve misyonu ile kültürümüzde çok derin bir yeri olduğuna dikkat çeken İSTİB Meclis Başkanı Bülent Kasap “Bu kurumu inşa ettiren 2. Abdülhamid Han başta olmak üzere, bugüne kadar emeği geçen herkesi minnetle anıyorum” dedi. İstanbul Ticaret Borsası olarak Darülaceze ve onun sakinlerine her zaman büyük bir vefa duygusu ile yaklaştıkların belirten Kasap “Bu, kültürümüzün gereği ve insanımıza olan borcumuzdur. Bu vesile ile her zaman yanınızda olduğumuzu belirtiyor, burada verilen hizmetlere katkı sağlamaktan dolayı duyduğumuz mutluluğu dile getirmek istiyorum” şeklinde konuştu. 

     

    Etkinliğin açılışında Halk Müziği Sanatçısı Cengiz Özsu tarafından verilen konserin ardından. TGRT Ana Haber Spikeri ve sunucu Mehmet Aydın ile Turkuvaz Radyo sunucusu Hop Dedik Ayhan’ın sunumuyla gerçekleştirilen “Bi Dolu Medya” adlı gösteri Darülaceze sakinlerine neşe dolu anlar yaşattı.

     

    Programın sonunda, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci tarafından yapılan konuşmanın ardından plaket takdimi yapıldı.

     

    1895 yılında Sultan II. Abdülhamid Han tarafından kurulan Darülaceze, kurulduğu günden bu yana 29.000’i çocuk olmak üzere toplam 72.000 kişiye Şefkat Yuvası oldu. Darülaceze’de din, dil, ırk, sınıf ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bakıma muhtaç, yaşlı, engelli insanlara, sokağa terk edilmiş kimsesiz çocuklara hizmet veriliyor.

     

    Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Darülaceze’de barınan sakinlerin tüm giyinme, barınma, gıda, sağlık ve bakım ihtiyaçları kurum tarafından karşılanıyor. 24 saat aralıksız hizmetin devam ettiği Darülaceze sakinlerin muayene ve tedavi hizmetleri, koruyucu sağlık hizmetleriyle acil veya kronik rahatsızlıklar tedavi edilmeye çalışılıyor. İleri tetkik ve tedavi gerektiren durumlarda hastanelerle bağlantı kurularak her türlü tıbbi tedavileri yapılıyor.

     

    Rehabilitasyon merkezi ile de psikologlar ve gönüllüler eşliğinde atölye çalışmaları yapan Darülaceze sakinlerinin sosyal yaşantıya adaptasyonları ve motivasyonları sağlanıyor.

     





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?