Başvuru Yapan:
Gerçek Kişi
4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.
T.C. Kimlik No (*)
:
Ad Soyad (*)
:
E-Posta (*)
:
Telefon (*)
:
Faks (*)
:
Geri Dönüş Tercihiniz
:
Adres (*)
:
İstenilen Bilgi / Belge (*)
:
(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.
Başvuru Yapan:
Tüzel Kişi
4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.
T.C. Kimlik No (*)
:
Ad Soyad (*)
:
E-Posta (*)
:
Telefon (*)
:
Faks (*)
:
Geri Dönüş Tercihiniz
:
Adres (*)
:
İstenilen Bilgi / Belge (*)
:
(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.
.jpg)
KIRMIZI ET ÜRETİMİ %14,1 AZALDI
(12.05.2017 . 10:51:34) (Okuma: 2223)
Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre %14,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre %2,3 oranında azaldı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 113 276 ton olarak gerçekleşti.
Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre %16,6 azalırken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %0,03 oranında arttı.
Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre %20,6 artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre %10 oranında azaldı.
Kırmızı et üretim miktarı, 2016 – 2017

Kaynak: TÜİK