İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • KOPUZ, “TESCİL VE AİDAT ÖDEMELERİ ARTIK BORSAYA GELMEDEN YAPILABİLECEK” (TEMMUZ MECLİS)
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    KOPUZ, “TESCİL VE AİDAT ÖDEMELERİ ARTIK BORSAYA GELMEDEN YAPILABİLECEK” (TEMMUZ MECLİS)
    (09.07.2015 . 00:00:00) (Okuma: 2765)

    İstanbul Ticaret Borsası Temmuz ayı olağan meclis toplantısı 9 Temmuz Perşembe günü yapıldı. Meclis üyelerinin yanı sıra, Meslek Komiteleri Başkan ve Başkan Yardımcılarının da katılığı toplantıda konuşan Başkan Ali Kopuz, ekonomik ve siyasal gelişmeleri değerlendirdi. Başkan Ali Kopuz, iştiraklerdeki gelişmeler ve üyelere yönelik olarak gerçekleştirilen kolaylaştırıcı hizmetler hakkında da bilgi verdi. Yönetim Kurulu olarak, iştirakler ve üyesi olunan dernek ve vakıfların yönetimlerinde söz sahibi olunması gerektiğine inandıklarını ifade eden Kopuz, “Bunun son yansıması olarak, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız İlhan Koyunseven, yaklaşık 50 senedir Avrupa Birliği konusunda faaliyet gösteren, İktisadi Kalkınma Vakfı’nın Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmiştir. Kendisini kutluyor görevlerinde başarılar diliyorum" dedi. Üyelere yönelik yeni çalışmaların sonuçlarını açıklayan Kopuz, “Bugün itibariyle üyelerimiz tescil ücretlerini, aidatlarını ve diğer ödemelerini bütün hizmet birimlerimizden kredi kartı ile yapabilecekler. Daha önce sadece merkezden aidat ve re’sen tescil ücreti ödemeleri kredi kartı ile yapılabiliyordu. Artık bütün ödemelerin kredi kartı ile yapılmasına imkan sağladık. Ayrıca mail order sistemi ile üyelerimiz Borsaya gelmeden bir telefon veya faks vasıtası ile de borçlarını ödeyebilecekler” dedi. İstanbul Ticaret Borsası tarafından hazırlanan “İSTİB Elektronik Pazar Projesi” hakkında da bilgi veren Başkan Kopuz “Memnuniyetle ifade etmek istiyorum ki, yüzlerce proje arasından Borsamızın hazırladığı “İSTİB Elektronik Pazar Projesi” İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından desteğe layık görüldü” dedi. İSTİB Elektronik Pazar Projesi'nin İstanbul Ticaret Borsası tarafından hazırlanan ve devlet tarafından desteklenen en büyük proje olduğunu belirten Kopuz: “İnanıyorum ki bu proje, ülkemizin 21. yüzyılda “ticaret borsacılığı” anlayışını değiştirerek yeni bir mecraya taşıyacaktır. Projenin toplam bütçesi 1,5 milyon lirayı aşmaktadır. Bu miktarın yüzde 90’ını İstanbul Kalkınma Ajansı hibe olarak finanse edecektir” dedi. Daha sonra “Alacak Sigortası” konulu bir sunumun yapıldığı toplantı gündem maddelerinin değerlendirilmesi, Meclis ve Komite üyelerinin dinlenmesinin ardından sona erdi.





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?