İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • KOPUZ: “TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER OLARAK MÜŞTEREK BİR SAVAŞ VERMELİYİZ”
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    KOPUZ: “TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER OLARAK MÜŞTEREK BİR SAVAŞ VERMELİYİZ”
    (09.05.2019 . 10:36:38) (Okuma: 1487)

    TOBB tarafından düzenlenen 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında İstanbul’da bulunan girişimciler İstanbul Ticaret Borsası’nda buluştu. İSTİB’in Mayıs ayı meclis toplantısı sonrasında Meclis ve Meslek Komitesi üyeleriyle iftar yapan girişimcilere seslenen Başkan Ali Kopuz, “Türkçe Konuşan Girişimciler olarak müşterek bir savaş vermeliyiz” dedi.

     

    İstanbul Ticaret Borsası’nın Türkçe konuşan girişimcileri buluşturan bir etkinliğe ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kopuz, şunları söyledi:

     

    “Geçtiğimiz Cuma günü bu salonda, Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı’nın düzenlediği ve İstanbul Valiliği’nin desteklediği bir organizasyona ev sahipliği yaptık.

     

    Dünyanın dört bir yanından gelen Türk çocuklarımızı, Türkiye’deki kardeşleri ile kaynaştırıp Türk şuurunu güçlendirmek amacıyla 23. Türk Dünyası Çocuk Şöleni düzenlendi.

     

    Biz de İstanbul Ticaret Borsası olarak, bu organizasyona emeği geçen yöneticileri, yetkilileri ve çocuklarımızdan bazılarını burada ağırladık. Bugün de aynı ülkü ile sizleri burada misafir ediyoruz.

     

    İstanbul Ticaret Borsası olarak biz, bu etkinliklere özel bir önem veriyoruz. Zira bu buluşmaları,  Türkiye ve Türkçe adına taşıdığımız bir gurur nişanesi olarak görüyoruz.

     

    Girişimciliğin önemi her geçen gün artıyor. Güçlü kalmak istiyorsak, Türkçe’nin birleştirici etkisi ve girişimcilik bilincini birleştirerek hareket etmemiz gerekiyor. Türkçe Konuşan Girişimciler olarak, aynı paydada buluşup, mesafelerin anlamını yitirdiği küresel piyasada, müşterek bir savaş vermemiz gerekiyor. Bizlerin bu toplantılarda suya atacağı taşlar, dalga dalga büyüyerek bizlere yeni kapılar açacaktır.

     

    Geçtiğimiz yıllarda aramızda kurulan dostluk köprülerini sağlamlaştırmalıyız. El birliği, gönül birliği, akıl birliğiyle ortak ülkümüz için alın teri dökmeye devam edeceğiz.”

     

    TOBB 21. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı Heyet Başkanı Ermek Omuraliev ise yaptığı konuşmada, tek millet olarak, Türk birliği ve Türk kimliğine bağlı olduklarını belirterek, “İstanbul Ticaret Borsasına katkıları sebebiyle şükranlarımı sunarım” dedi.

     

    Programda Türkçe Konuşan Girişimciler tarafından, İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Meclis Başkanı Bülent Kasap ve Genel Sekreter Şule Karadeniz’e geleneksel giysiler hediye edildi.

     

    Program kapsamında heyete, İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Koyunseven tarafından tarihi borsa binası gezdirilerek tanıtıldı.

     

    Programa, Türkçe Konuşan Girişimciler ile birlikte İstanbul Ticaret Borsası Meclis ve Meslek Komiteleri Üyeleri katıldı.





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?