İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • KOPUZ,“SEÇİM SONUÇLARININ HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM.”
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    KOPUZ,“SEÇİM SONUÇLARININ HAYIRLI VE UĞURLU OLMASINI DİLİYORUM.”
    (02.11.2015 . 07:30:53) (Okuma: 5593)

    İSTİB Başkanı Ali Kopuz:

     

    “Seçim sonuçlarının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

     

    “2 Kasımdan itibaren yeni Türkiye’nin yeni anayasası için de gerekli çalışmalar başlamalıdır.”

     

    İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, 1 Kasım genel seçim sonuçları üzerine yaptığı basın açıklamasında şöyle konuştu:

     

    Seçim sonuçlarının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bütün tahriklere rağmen seçimlerde büyük bir olgunluk gösteren halkımızı tebrik ediyorum.

     

    Türkiye, tarihinin en önemli seçimlerinden biri olarak kaydedilecek 1 Kasım 2015 seçimlerini huzur içinde tamamlamıştır. Türk halkının sağduyusunun sandığa yansıdığı bu seçimlerde, seçmen bir kez daha istikrardan, huzurdan, güvenden ve barıştan yana tavrını koymuştur.

     

    Bu seçim sonuçları Türk halkının milli birlik ve beraberliğimiz söz konusu olunca, nasıl kenetlendiğini göstermiştir. Bu seçim sonuçları, Türk halkının ülkenin varlığı ve bütünlüğü, ülke sınırları tehlike altında iken görüş farklılıklarına aldırmadan nasıl bir araya geldiğini göstermiştir.

     

    Türk halkı, büyük Türkiye’den yana, gelişme ve kalkınmadan yana tavrını ortaya koymuştur.

     

    Bu sonuçlar İstanbul iş dünyası olarak, bir an evvel tekrar seçim istemekle ne kadar haklı olduğumuzu bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Çünkü biz halkın sağduyusunun asla yanılmayacağına inanıyorduk.

     

    2 Kasım sabahı tarih, yeni Türkiye’yi yazacaktır. 2 Kasım sabahı, Türk halkının ayaklarına zincirler vurmak isteyen dış güçler ve yerli işbirlikçileri ne büyük bir ihanet içerisinde olduklarını göreceklerdir. Bu seçim sonuçları ile Sayın Cumhurbaşkanımızın “Dünya beşten büyüktür” sözü halkımız tarafından güçlü bir şekilde tekrarlanmıştır.1 Kasım seçim sonuçları, Türkiye’nin başına örülmek istenen oyunların da son bulduğunun ilanıdır. 

     

    Bu sandık sonuçları bir şeyi daha ortaya koymuştur: 2 Kasımdan itibaren yeni Türkiye’nin yeni anayasası için de gerekli çalışmalar başlamalıdır.

     

    Türkiye ekonomisi siyasi istikrarın sağlandığı bu sonuçlar ile kaldığı yerden, büyüme ve gelişmesine devam edecektir. Güçlü bir iktidarın ekonomik gelişme ve kalkınmaya sağladığı katkıları iş dünyası olarak çok iyi biliyoruz. Halkımız bu konuda da yolumuzu açmıştır. Bizler iş dünyası olarak yarından itibaren daha büyük bir şevkle en iyi bildiğimiz işi yapmaya, çalışmaya, üretmeye var gücümüzle devam edeceğiz.

     

    Bu vesile ile seçimin kazananı olan AK Parti’yi ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nu tebrik ediyor, bir an önce hükümetin kurularak kaldığı yerden icraatlarına devam etmesini diliyorum.





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?