İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • MUĞLA ODA VE BORSALARINA ZİYARET
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    MUĞLA ODA VE BORSALARINA ZİYARET
    (09.10.2015 . 01:59:47) (Okuma: 3295)

    TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz ve beraberindeki heyet Muğla Ticaret Borsası, Marmaris Ticaret Odası ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 

     

    Fethiye 5 yıldızlı hizmet veriyor

     

    Hisarcıklıoğlu, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda yaptığı konuşmada, dünya klasmanında bir şehir olan Fethiye'nin, oda olarak da aynı klasmanda hizmet verdiğini belirterek, “Fethiye vermiş olduğu hizmetler noktasında dünya klasmanında hizmet vermektedir. FTSO bütün dünyadaki odalar arasında, odaların vermiş olduğu hizmet standartları yıldızlama sisteminde 5 yıldızlı hizmet veren bir odamız. Fethiyeliler bununla gurur duymalı. FTSO’nun üyelerine vermiş olduğu hizmet standardı ve kalitesi itibariyle baktığımız zaman Paris, Londra, Berlin Ticaret Odalarıyla aynı standartta ve aynı hizmet kalitesiyle hizmet verdiğinin somut göstergesi. Bugün Fethiye turizm açısından, Türkiye açısından dünya açısından çok önemli. Bu hizmet kalite standardını yani 5 yıldızlı olmayı Fethiye zaten hak ediyordu. Odamız da bunu gerçekleştiriyor” dedi.

     

    Marmaris’te müthiş bir zenginlik var

     

    Marmaris Ticaret Odası'nı (MTO) ziyaret eden heyet, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baysal ve meclis üyeleri ile görüştü.​

     

    Hisarcıklıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Marmaris'in Türkiye’nin en zengin ilçelerinden biri olduğunu vurgulayarak, "Allah burada her türlü zenginliği vermiş. Bütün Türkiye'yi gezen birisi olarak söylüyorum. İki gün önce Bingöl'deydim. Bingöl ile Marmaris'i mukayese ettiğiniz zaman, Allah insanlara 5 vakit namazı farz kılmışsa, Marmarisliler 5 vakit namazla kurtaramaz. Sizin 5 vakit de ilave şükür namazı kılmanız lazım. Marmaris'te müthiş bir zenginlik var" dedi.

     

     Muğla Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının temeli atıldı

     

    Muğla Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binasının temeli, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Başkan Yardımcısı Ali Kopuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ve Muğla Valisi Amir Çiçek’in katıldığı törenle atıldı.​

     

    TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmada, Muğla’ya hayırlı işler için geldiklerini ifade ederek, “Ticaret Borsası Başkanımızın asıl mesleği arıcılıktır. Kendisi ve ekibi Muğla tarımı için adeta arı gibi hiç durmadan çalışıyor. Huzurunuzda başkanıma ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

     

    Makamlar ve mevkilerin hizmet verme yeri olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, “Bunun da güzel örneklerini gittiğim yerlerde görüyorum. Hizmet üreten yapılar kurmak gerekiyor. Kaliteyi sürekli artırmalıyız. Fiziki şartlar olmazsa olmazdır. 2001 yılında başkan olduğum zaman 365 oda ve borsayı ziyaret ettim. Çoğu tek odalı yerlerde çalışıyordu. Artık o anlayış ortadan kayboldu. Bu oda ve borsalardan 245’i yeni hizmet binasına taşındı. Şu anda 245 odamız yeni binalarında hizmet veriyor. Üç yıl önce açılışını yaptığımız Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MUTSO) örnek gösterebilirim” ifadelerini kullandı. 

     

    Bu yeni hizmet binasının Muğla’nın tarımcısına tüccarına en iyi hizmeti vermek için kullanılacağını belirten Hisarcıklıoğlu, “Burası sizlerin evi. Hizmet kalitesini arttırmak önemlidir. Ticaret Borsası’nın bu yeni hizmet binasının tamamlanması ve hizmete girmesi ile birlikte üreticisine hizmet edecek, üreticisini zenginleştirecek” dedi.





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?