İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • “SURİYE’DEKİ ZALİMİN AĞZIYLA KONUŞANLAR, OPERASYONUN BAŞARISINA GÖLGE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR!”
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    “SURİYE’DEKİ ZALİMİN AĞZIYLA KONUŞANLAR, OPERASYONUN BAŞARISINA GÖLGE DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR!”
    (24.02.2015 . 00:00:00) (Okuma: 3009)

    İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz, Süleymanşah Saygı Karakolu Operasyonu’nu değerlendirdi. İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Süleymanşah Saygı Karakolu’nun yerini bir gecede değiştirmesinin olağanüstü bir başarı olduğunu söyledi. Kopuz, hükümetin büyük sıkıntılara sebep olacak bir durumu çözüme kavuşturma konusunda gösterdiği kararlılığında da takdire şayan olduğunu ifade ederek, “Gerek hükümetimiz ve gerekse TSK üstlendikleri sorumluluğu günün şartlarına göre başarıyla yerine getirmişlerdir. Hem sayın başbakanımızı, hem de Türk Silahlı Kuvvetleri’nin komutan ve mensuplarını kutluyorum” dedi. Operasyonla ilgili olarak Türkiye’deki muhalefet partilerinin ve kimi sözde aydınların her zaman olduğu gibi, yine durumdan vazife çıkarma eylemine girerek operasyona gölge düşürmeye çalıştıklarını ifade eden Kopuz, “Süleymanşah Saygı Karakolu’nun yeri daha önce 2 defa değişmiş. Zaten karakol ve sandukalar ilk yerinde değil. Bugün yine Suriye topraklarında olmak üzere bir kez daha ve bir gecede büyük bir operasyonla atalarımıza ait olan sandukalar da alınarak güvenli bir bölgeye nakledilmiş. Bu başarıyı alkışlamak varken, başta muhalefet partileri olmak üzere; fırsatçılık peşinde olan bir güruh, operasyonu Türkiye’nin zafiyeti gibi gösterme telaşındalar. Konuşmalarına bakıyorsunuz, tıpkı, Suriye’de kendi halkına zulüm eden zalimlerin ağzıyla konuşuyorlar. Bu insanlar, Musul’daki elçilik görevlilerimizin kurtarılması esnasında da aynı ağızla konuşuyorlardı. Yeter artık!” diye konuştu. Hükümetin bu operasyonla, her türlü provokasyona açık bir karakolu, güvene alarak ülkemiz için son derece önemli bir hamle yaptığını belirten Başkan Kopuz, sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti, uluslar arası hukukun kendisine verdiği güçten yararlanarak, Süleymanşah Saygı Karakolu’nun sınırına yakın ve elinin uzanacağı bir noktaya taşıyarak, hem simgesel önemi Milletimiz için çok önemli olan Süleymanşah Karakolu’nda bulunan manevi değere sahip varlıkları korumaya almış, hem de siyasi ve askeri açıdan oluşabilecek olayların önüne geçmiştir. Bugün, karakolun yeri değişti diye hükümeti ve TSK’yı hedef alanlar, sözleri ile kimlere hizmet ettiklerini düşünsünler”





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?