İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • TOBB 79. GENEL KURULU BAŞLADI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    TOBB 79. GENEL KURULU BAŞLADI
    (30.05.2023 . 16:10:51) (Okuma: 277)

    Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle başladı.

    Genel Kurula, TOBB Başkan Yardımcısı ve İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Ali Kopuz ve beraberindeki İSTİB heyeti de katıldı.

    TOBB İkiz Kuleleri’nde gerçekleştirilen Genel Kurul’un açılış konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sizlerin şahsında büyük ve güçlü Türkiye idealine sahip çıkan TOBB üyelerine ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum.

    Türkiye'ye hizmet mücadelemizde bugüne kadar hep beraber yol yürüdük. Demokrasimize tehditlere sizlerle beraber göğüs gerdik. Ekonomimizi çökermeyte çalışan saldırıları beraber püskürttük. Türk ekonomisini her yıl ortalama yüzde 5,5 oranında beraber büyüttük. TOGG projesini gerçeğe dönüştürdük. Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz. Son 21 yıla damga vuran eşsiz başarı hikayesini kamu-özel sektör iş birliği ile beraber yazdık.

    Farklı hesaplarla hareket edenleri asla aramıza sokmayacağız. Ülkemizin karşılaştığı sorunlara ortak akılla beraber çözüm arayacağız.

    İş dünyası ile STK ile siyaset kurumu ile el birliği, gönül birliği içinde Türkiye Yüzyılı'nı hep beraber inşa edeceğiz. TOBB üyelerimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hedeflerimize ulaşmamız noktasında üzerlerine düşen görevleri en güzel şekilde yerine getireceklerine inanıyorum. Ben sizlerin desteğine güveniyorum.” dedi.

    Erdoğan, vize sorununa değinerek "Son dönemde siyasi şantaj haline gelen bu sorunu çözeceğiz." diye konuştu. “Yakın çevremizdeki krizlerin çözümünde daha fazla inisiyatif alarak, barış ve istikrarın bölgemize tekrar hakim olması için çalışacağız” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Diplomatik münasebetlerimizle birlikte bölge ülkeleriyle ekonomik ve ticari işbirliğimizi de güçlendireceğiz” ifadesini kullandı.

     

    Genel Kurulda konuşma yapan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu “Sayın Cumhurbaşkanım, seçildikten sonra ilk olarak TOBB’a yaptığınız bu ziyareti iş dünyasına verdiğiniz önemin göstergesi açısından çok değerli görüyor, camiamız adına sizlere teşekkür ediyorum. 21 yılda olduğu gibi aynı azim ve inançla çalışacağınızı biliyoruz.” dedi.

     

    Genel kurula katılan İSTİB Heyetinde, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz, Meclis Başkanı Ahmet Bülent Kasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Koyunseven, Yönetim Kurulu Üyesi Zülküf Kopuz, Meclis Başkan Yardımcısı Murat Çalışkan, Meclis Üyeleri; Ahmet Zeki Göncüoğlu, Atilla Sümer, Abdullah Çerman, Emin Demirci, Cemal Parlak, Çetin Topaloğlu, Hüseyin Yıldız, İhsan Korkmaz, Işılay Reis Yorgun, Memet Yalçın, Osman Berberoğlu, Şerafettin Taştan, Şenol Güntürk, Selim Küçükkaya, Süleyman Tarakçı, Semet Özer ve Genel Sekreter Şule Karadeniz yer aldı.

     





İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?