İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • TOBB DİYARBAKIR’DA 269 ODA/BORSAYI BİR ARAYA GETİRDİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    TOBB DİYARBAKIR’DA 269 ODA/BORSAYI BİR ARAYA GETİRDİ
    (18.10.2019 . 14:14:55) (Okuma: 961)

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır'da ilk kez düzenlediği Akreditasyon Çalıştayı ile Akredite 269 Oda/Borsa Genel Sekreterleri ve akreditasyon sorumlularını Diyarbakır’da bir araya getirdi.​

     

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ev sahipliğinde düzenlenen Akreditasyon Çalıştayı’nda İSTİB’i Genel sekreter Yardımcı Taha Enes Şener ve Müşavir Denizhan Dere temsil ettiler. Çalıştaya, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeşil, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Veysi Aldemir ile Oda ve Borsa Başkanları, Genel Sekreterleri ve Akreditasyon Sorumluları katıldı.

     

    Çalıştayın açılışında konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeşil, TOBB tarafından yürütülen Akreditasyon sisteminin oda ve borsalarda kalite bilincinin yerleşmesine, yükselmesine ve iş dünyası nezdinde saygınlığının artmasına katkı sunduğunu söyledi.

     

    TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun 2002 yılından itibaren uygulanan Oda ve Borsa Akreditasyon Sistemine her türlü desteği sağladığını belirten Başkan Yeşil, “Oda ve Borsalarımızın Beş yıldızlı olması için yurt içinde ve yurt dışında gece gündüz demeden 365 gün çalışmalar yürüten, Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Oda ve borsalarımızın hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyetini artırması için önemli bir araç olan Akreditasyon sistemi çalıştayının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

     

    Akreditasyon sistemini ihraç ediyoruz

     

    TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Akreditasyon Kurulu Başkanı Faik Yavuz ise çalıştaya ev sahipliği yapan Diyarbakır TSO ve Diyarbakır TB’ye teşekkür ederek, oda/borsa camiasının geleceği açısından çok önemli olan akreditasyon sistemi çalışmalarına TOBB’un verdiği önemi vurguladı. 

     

    Akreditasyon sisteminin önce üyeye sonra Oda/Borsaya ve topyekûn memlekete kazandırdığını belirten Yavuz, “TOBB’un bu işteki başarısı çok açık bir şekilde ortadadır. Akreditasyon sistemini artık Orta Asya ülkelerine ihraç eder hale gelmiş bulunmaktayız” şeklinde konuştu.

     

    Yapılan konuşmaların ardından Takım Ruhu eğitimi ile başlayan çalıştay sekiz farklı konuda gerçekleşecek sunumlarla devam edecek.





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?