İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • TOBB HEYETİ BURSA’DA
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    TOBB HEYETİ BURSA’DA
    (31.08.2022 . 10:31:59) (Okuma: 186)

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Heyeti ile birlikte Bursa oda ve borsalarını ziyaret etti.

    Hisarcıklıoğlu’na, Bursa Şehri Hizmet Nişanı Belgesi verildi

    Heyet Bursa temasları kapsamında Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi GUHEM’de düzenlenen akşam yemeğine katıldı. Yemekte düzenlenen törenle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na, Bursa'ya yaptığı katkılardan dolayı, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bursa Şehri Hizmet Nişanı Belgesi takdim edildi.​

    TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yemekte yaptığı konuşmada, bu sene 100'üncü yıl dönümü olan ve Türk milletinin küllerinden yeniden doğuşunun destanı olan Zafer Bayramı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitleri ve gazileri rahmetle minnetle saygıyla yâd ettiğini söyledi.

    Bu özel günde kendisine Bursa Şehri Hizmet Nişanı belgesinin takdim edilmesinden onur duyduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, "Ömrüm boyunca bunun bahtiyarlığını yaşayacağım. Bursa tarımıyla, sanayisiyle, girişimcileriyle, Türkiye'nin göz bebeği haline gelmiş, ismi marka olmuş, hepimizin gurur duyduğu bizlere Osman Gazi'nin emaneti bir şehir." dedi.

    Bursa Ticaret Borsası’nın yeni hizmet binası açıldı

    Bursa Ticaret Borsası yeni hizmet binası ve Bursa TB Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Heyeti’nin katıldığı törenle hizmete açıldı.​

    TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu törende yaptığı konuşmada, iki hayırlı işi birden hayata geçiren Bursa Ticaret Borsası’nı tebrik etti. Yeni hizmet binasının, hayır ve bereket getirmesini dileyen Hisarcıklıoğlu, “Esasında hizmet binası, bir vizyon işidir. Üyesine en iyi şekilde hizmet sunmayı ve şehrini zenginleştirmeyi hedefleyen, çağdaş bir yönetim anlayışının eseridir. Bursa Ticaret Borsamızın, sizlere yakışan, üyesine en iyi, en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan, böyle bir hizmet binası yapmış olmasından gurur duydum ve iftihar ettim. Bu güzel eseri hayata geçiren Borsa Başkanımız Özer Matlı kardeşimi ve yönetimini, Meclis Başkanı ve Meclis Üyelerini yürekten tebrik ediyorum” dedi.

    Karacabey TSO Mesleki Eğitim Merkezi hizmete açıldı

    Heyetin bir sonraki durağı Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası oldu. TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Heyeti, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’nin açılışını yaptı.​

    Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, Karacabey’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Karacabey’in, tarıma dayalı sanayisiyle ve son dönemde öne çıkan turizmiyle adeta bir çekim merkezi haline geldiğini belirten Hisarcıklıoğlu, “Bu benim Karacabey’e dokuzuncu gelişim. Hayırlı işler için buradayız. Her yatırımın bir riski vardır. Ama eğitime yapılan yatırımın riski yoktur. Eğitime yatırım yapan her zaman kazanır” dedi.

    Karacabey TB Cumhuriyet İlkokulu

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Heyeti, Karacabey Ticaret Borsası Cumhuriyet İlkokulu inşaatını ziyaret etti.

    Mustafakemalpaşa TSO

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Heyeti, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, Meclis Üyelerinin sıkıntılarını ve çözüm önerilerini dinledi.​

    Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Heyeti, Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette, Meclis Üyeleri sıkıntı ve çözüm önerilerini aktardı.

    Hisarcıklıoğlu burada yaptığı konuşmada, tarımın önemine vurgu yaparak, gelecek dönemde tarım sektörünün çok daha fazla önemli hale geleceğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, son yıllara bakıldığında fiyatı en çok artan ürünlerin tarım ürünü olduğuna dikkat çekti.





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?