İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ YAPILDI
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    TOBB HİZMET ŞEREF BELGESİ TAKDİM TÖRENİ YAPILDI
    (15.05.2024 . 16:10:56) (Okuma: 242)

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 80. Genel Kurul kapsamında “TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapıldı.

    TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz ve beraberindeki İSTİB heyetinin de hazır bulunduğu Genel Kurulda bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Orta Vadeli Programımızı güçlendirecek kritik adımlar atıyoruz. Mali disiplini sürdürerek para politikamızın etkinliğini artıracak ve enflasyonla mücadeleye güçlü destek vereceğiz” dedi.

    TOBB ve iş dünyasının tüm kesimleriyle geliştirdikleri yakın diyaloğun, ekonomiye de olumlu yansıdığını gördüklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ekonomi programımızın neticelerini çeşitli alanlarda görmeye başladık. Geçen seneyi, yüzde 4,5 gibi tahminlerimizin de üzerinde bir büyümeyle kapattık” şeklinde konuştu.

    Türkiye’nin gelişmekte olan ülkeler arasında güçlü bir hikâyeye sahip olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin risk primi giderek düşüyor. Bu düşüş sayesinde, iş dünyamızın dış finansmana erişim koşulları da iyileşiyor. Geçen yıl mayıs ayında 97,1 milyar dolar olan rezervlerimiz, bugün 127 milyar dolar seviyesine yükseldi” açıklamasında bulundu.

    Orta Vadeli Programı güçlendirecek kritik adımlar attıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti: “Mali disiplini sürdürerek para politikamızın etkinliğini artıracak ve enflasyonla mücadeleye güçlü destek vereceğiz. Programın güçlendirilmesinde üç temel önceliğimiz var. Kamuda harcama kontrol ve kesintileriyle tasarrufları artırıyoruz. Bütçedeki yatırım ödeneklerini gıda, tarım, yeşil ve dijital dönüşüm gibi öncelikli alanlara yönlendireceğiz. Ayrıca, yapısal reformları hızlandırıyoruz.”

    Türkiye’nin hem üreterek büyümek hem de tasarruf ederek kaynaklarını en verimli biçimde kullanmak zorunda olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim, son dönemde keşfettiklerimiz dışında, etrafımızdaki ülkeler gibi öyle çok büyük yer altı zenginliklerimiz yok. Alın terimizden ve kendi bileğimizin gücünden başka hiçbir şeye umut bağlayamayız. Gelirlerimizi artırmak için çalışmak, daha çok çalışmak, daha fazla üretip ihraç etmek mecburiyetindeyiz” açıklamasında bulundu.

    80. Genel Kuruluna İSTİB heyetinden TOBB Başkan Yardımcısı ve İSTİB Başkanı Ali Kopuz, İSTİB Meclis Başkanı Ahmet Bülent Kasap, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İlhan Koyunseven, Yönetim Kurulu Üyeleri Zülküf Kopuz ve Murat Çalışkan, Meclis Üyeleri Osman Berberoğlu, Şenol Güntürk, Çetin Topaloğlu, Hüseyin Yıldız, Şerafettin Taştan, Abdullah Çerman, Emin Demirci, Semet Özer, Memet Yalçın, Işılay Reis Yorgun, Atilla Sümer, Süleyman Tarakçı ve Genel Sekreter Şule Karadeniz katıldı.

    Oda borsaların stantları ile katılım sağladıkları Genel Kurul programında İSTİB standına ilgi yoğundu.

     

     





Etkinlik Takvimi
İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?