İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • TÜRKİYE’Yİ YÖNETTİRMEMEK İSTEYENLERE KARŞI SEÇİMLER BİR AN ÖNCE YENİLENMELİ…
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    TÜRKİYE’Yİ YÖNETTİRMEMEK İSTEYENLERE KARŞI SEÇİMLER BİR AN ÖNCE YENİLENMELİ…
    (13.08.2015 . 00:00:00) (Okuma: 2508)

    İstanbul Ticaret Borsası Ağustos ayı Meclis toplantısında konuşan, İSTİB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kopuz son birkaç haftadır, ülkenin kirli eller tarafından karıştırılmaya çalışıldığına işaret etti. Siyasi alandaki belirsizliği fırsat bilen eli kanlı terör örgütünün, ülkeyi karıştırmak, huzur ortamını bozmak için canice eylemlere giriştiğini ifade eden Kopuz, “Yaşanan terör olayları sonucunda, yaşamlarını kaybeden şehitleri rahmetle anıyor ve yaralılara acil şifalar diliyorum.” dedi. 

     

    Terörü kınamayanlar, sadece korkak değil, aynı zamanda alçaktırlar. 

     

    Kopuz, Türkiye’nin büyümesinden, gelişmesinden, huzur ve güven ortamına kavuşmasından en büyük rahatsızlığı terör örgütünün duyacağını belirtti. 2023 hedefleri doğrultusunda ilerleyen Türkiye kazanırken terörün ve terör örgütünün kaybettiğini söyleyen Kopuz, etnik hassasiyetleri kaşıyarak kan üzerinden siyaset yapan istismarcıların hak ettikleri cezayı alacaklarını, milletin masum evlatlarının kanı üzerinden lâf ebeliği yapanların, terörü kınayamayanların, sadece korkak değil, aynı zamanda alçak olduğunu ifade etti.

     

    Kopuz şöyle konuştu “Kimse kan dökülsün, analar ağlasın istemez. Televizyonda, gazetelerde haberlere baktığımızda içimiz yanıyor. Bu ülke sahipsiz değildir. Bu devlet Kurtuluş Savaşı ile kuruldu. Bu vatan için bir bedel ödenecekse, milletimizin bekası için bu bedeli ödemeye hazırız.” -Yaşanan terör saldırıları, dış mihrakların ülkeyi koalisyona zorlamak için tezgâhladıkları operasyonlardır. Türkiye’nin bir ateş çemberi içinde olduğuna dikkat çeken İSTİB Başkanı Kopuz, yaşanan terör saldırılarının dış mihrakların ülkeyi koalisyona mecbur etmek için tezgâhladığı operasyonlar olduğunu vurguladı. Türkiye'nin siyasi tarihinde koalisyonların, ülkeyi yönetilemez hale getirdiğini ve dünya görüşleri taban tabana zıt olan siyasi partilerin uyumlu bir şekilde birlikte çalışmasının mümkün olmadığı gibi, istikrarlı iç ve dış politika uygulayamayacağını belirtti. Kopuz şöyle konuştu: “Temmuz Meclis konuşmasında seçimlerin yenilenmesinden korkulmaması gerektiğini ifade etmiştim. 

     

    Bugün geldiğimiz noktada, her ne kadar koalisyon görüşmeleri devam etse de, önümüzdeki kasım ayında milletvekili seçimleri tekrarlanacak gibi görünüyor. Biz iş dünyası temsilcilerinin, uluslararası kurumların ve yatırımcıların aradığı iki şey var: istikrar ve güven. Geçen 13 yılda, tek başına iktidar olan siyasi hareket, ülkemize bu istikrar ve güveni getirmişti. 2023 hedefleri doğrultusunda, bu sürecin devamını vatanım ve milletim için temenni ediyorum. -Türkiye’yi yönettirmemek isteyenlere karşı, istikrar ve güveninin devamı için seçimlerin bir an önce yapılması gerekmektedir. Haziran ayındaki seçimler sonrasında, ülkemizi karıştırmaya yönelik terörist faaliyetler üzücü bir şekilde artmaya devam ediyor. Önümüzdeki seçimden tek başına iktidar çıkar ise, ülkemizde son 13 yıldır süregelen istikrar ve güven ortamı güçlü bir şekilde devam edecektir. Bu sebeple, Türkiye'yi "yönettirmemek" isteyenlere karşı,“tekrar seçim”in bir an önce yapılması gerekmektedir.”





Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?