İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • ZEYTİNYAĞI PAZAR PAYININ ARTTIRILMASI PROJESİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    ZEYTİNYAĞI PAZAR PAYININ ARTTIRILMASI PROJESİ
    (31.05.2016 . 09:29:51) (Okuma: 3326)

    ZEYTİNYAĞI PAZAR PAYININ ARTTIRILMASI PROJESİ DEVAM EDİYOR

    TEKİRDAĞLILAR “ZEYTİNYAĞI” İLE BULUŞTU

     

    İstanbul Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi, Aydın Ticaret Borsası tarafından desteklenen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması”  Projesi kapsamında 20 ilde gerçekleşecek olan tadım ve tanıtım faaliyetlerinin sekizincisi 28-29 Mayıs 2016 tarihlerinde  “Tekirdağ Tekira AVM’de” gerçekleştirildi.

     

    Zeytinyağı Tanıtımına Tekirdağ Ticaret Borsası’ndan Destek

    Tekirdağ Tekira AVM’de gerçekleşen Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım Etkinliğine; Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen, Meclis Üyeleri Mustafa Akdam ve Rıza Uyar, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Mutlu ve Tekirdağ Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ercan İzgi de katıldı.

    Tekirdağlıların yoğun ilgi gösterdiği Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğinde; Uluslararası Zeytin Konseyi (International Olive Council / IOC ) tarafından akredite olan Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Başkanı Burcu Keser ve Tadım Uzmanı Gözde Şahin Kapankaya görev aldı. Tadım uzmanları tarafından, tüketicilere kaliteli ve kalitesiz zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verildi.

     

    Amacımız zeytinyağı tüketiminin arttırılmasıdır

    Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğimizin sekizincisi Tekirdağlıların yoğun katılımı ve ilgisiyle gerçekleştirdik. İki gün süren etkinliğimizde tadım uzmanlarımız, proje kapsamında hedeflenen 1000 kişiye zeytinyağı tanıtımı ve tadımı yaptırılarak, tüketicileri zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgilendirdi. Amacımız bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturarak, ülkemizde düşük miktarda olan zeytinyağı tüketiminin ve zeytinyağı markalarının arttırılmasıdır. KOSGEB tarafından desteklenen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması” projesi ile amacımıza ulaşacağımıza inanıyoruz. Projemiz kapsamında Sivas, Erzincan, Giresun, Elazığ, Kütahya, Ordu, Malatya, Zonguldak, İzmit, Sakarya, Mardin ve Van olmak üzere 12 ilde daha zeytinyağının tadım ve tanıtımını yapacağız. Tekirdağ’da projemizde bizlere destek sağlayan Tekirdağ Ticaret Borsası ve Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

     





Etkinlik Takvimi
İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?