İstanbul Ticaret Borsası

               

  • HABERLER
  • ZEYTİNYAĞI PAZAR PAYININ ARTTIRILMASI PROJESİ
Başvuru Yapan: Gerçek Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.

Başvuru Yapan: Tüzel Kişi

4982 Sayılı Bilgi Edinme Hakkı Kanunu gereğince istediğim bilgi veya belgeler aşağıda belirtilmiştir. Gereğini arz ederim.


T.C. Kimlik No (*)

:     


Ad Soyad (*)

:     


E-Posta (*)

:     


Telefon (*)

:     


Faks (*)

:     


Geri Dönüş Tercihiniz

:    


Adres (*)

:     



İstenilen Bilgi / Belge (*)

:     


(*) Zorunlu alanların doldurulması gerekmektedir.



    ZEYTİNYAĞI PAZAR PAYININ ARTTIRILMASI PROJESİ
    (31.08.2016 . 00:52:46) (Okuma: 2602)

    AYDIN TİCARET BORSASI GİRESUNLULARI “ZEYTİNYAĞI” İLE BULUŞTURDU

    ZEYTİNYAĞI PAZAR PAYININ ARTTIRILMASI PROJESİ DEVAM EDİYOR

     

    İstanbul Ticaret Borsası, Ege İhracatçı Birlikleri, Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi,  Aydın Ticaret Borsası Gıda Laboratuvarları A.Ş. ortaklığında Aydın Ticaret Borsası tarafından başvurusu yapılan, KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması”  Projesi kapsamında 20 ilde gerçekleşecek olan tadım ve tanıtım faaliyetlerinin on birincisi 27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde “Giresun G-City AVM’de” gerçekleştirildi.

     

    Giresunluların ilgi gösterdiği Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğinde; Uluslararası Zeytin Konseyi (International Olive Council / IOC ) tarafından akredite olan Aydın Ticaret Borsası Tadım Paneli Başkanı Burcu Keser ve Tadım Paneli Uzmanı Yusuf Küçük görev aldı. Tadım uzmanları tarafından, tüketicilere kaliteli ve kalitesiz zeytinyağını nasıl ayırt edebilecekleri, kaliteli zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verildi.

     

    Amacımız; bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturarak, ülkemizde düşük miktarda olan zeytinyağı tüketiminin ve zeytinyağı markalarının arttırılmasıdır

    Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı  “KOSGEB Başkanlığı tarafından desteklenen “Zeytinyağı Pazar Payının Arttırılması”  Projemiz kapsamında Zeytinyağı Tadım ve Tanıtım etkinliğimizin on birincisini Giresunluların katılımı ve ilgisiyle gerçekleştirdik. İki gün süren etkinliğimizde tadım uzmanlarımız, proje kapsamında zeytinyağı tanıtımı ve tadımı yaptırarak, tüketicilere zeytinyağında olması ve olmaması gereken özellikler hakkında bilgiler verdi.

     

    Amacımız; bilinçli bir tüketici kitlesi oluşturarak, tadım kriterleri ve kimyasal özelliklerine göre üstün kalitede olan zeytinyağının tanınırlığı ve bilinirliğini arttırmaya, ülkemizde düşük miktarda olan zeytinyağı tüketiminin ve zeytinyağı markalarının arttırılmasına katkı sağlamaktır. KOSGEB tarafından desteklenen “Zeytinyağının Pazar Payının Arttırılması” projesi ile amacımıza ulaşacağımızın inancındayız. Projemiz kapsamında tadım ve tanıtım etkinliğimizin devamında Elazığ, Kütahya, Ordu, Malatya, Zonguldak, İzmit, Sakarya, Mardin ve Van olmak üzere 9 ilde daha zeytinyağının tadım ve tanıtımını yapacağız,  Giresun’da gerçekleşen tadım ve tanıtım etkinliğimizde projemize destek sağlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.





Etkinlik Takvimi

Galeri

İstek, öneri, memnuniyet ve şikayetlerinizi belirtiniz.
 
       
Sektörel Sorun ve Çözüm Önerileri
       



Dijital Tarım Pazarı'na (DİTAP) nasıl üye olunur?